Burn-out coaching in Amsterdam

Ontdek alles over stress en burn-out coaching en boek een afspraak in Amsterdam.

Marc Wilhelmus Coaching en Training in Amsterdam

Welkom. Ik begeleid je graag om van je stress en burn-out klachten af te komen.

Het goede adres voor stress en burn-outcoaching.

Wat is de reden dat je bij mij op het goede adres in Amsterdam bent voor burn-out coaching? Dat is omdat ik zelf ook ooit een burn out heb gehad, jaren geleden en ik ben dus ervaringsdeskundig. Ik kan goed invoelen wat je meemaakt en begrijp waar je doorheen gaat, maar ik weet ook hoe ik je kan helpen om van je stress en burn-out klachten af te komen met een plan naar herstel. Zodat je je weer gezond voelt en beter wordt.

 Gecertificeerd stress en burn-out coach

Daarnaast ben ik gecertificeerd stress en burn-out coach, met de juiste opleidingen, die ik gedaan heb. En ik ben ook zzp-partner bij CSR Expertise Centrum voor stress- en veerkracht.  Dat word je niet zomaar, dus je mag kwaliteit verwachten. Ik kan ook je stress – en burn-out klachten meten en ook bijkomende klachten zoals vermoeidheid, angst en depressieve gevoelens. Door middel van een (wetenschappelijke) eenvoudige vragenlijst burn-out klachten. Zodoende krijg je duidelijkheid over de hoogte en ernst van de stress en  burn-out klachten en kunnen we een maatwerk stress of burn-out herstelplan maken.

Ten slotte heb ik al veel clienten mogen begeleiden naar herstel van stress en burn-out klachten met burn-out coaching. Dus voel je welkom.  Ook als je hoger sensitief bent.

 

 

burn-out coaching in Amsterdam
burn-out coaching Amsterdam

Vanwege milde stress klachten ben ik een coachingtraject bij Marc begonnen. 1 tot 2 sessies waren voor Marc genoeg om mij bewust te maken van de gedachtes die bij mij stress veroorzaken. Hierdoor heb ik haast geen last meer van stress of burn-out klachten. Maar het traject heeft mij meer gebracht. Marc is ook een prettige sparringspartner gebleken om mee te denken over mijn loopbaan. Ik kan Marc als stress, burn-out coach en loopbaan/live coach van harte aanbevelen!

Tom, 34 jaar

Finance specialist

Uitstekende coach, zeer verhelderend en duidelijke handvatten om meer grip op leven en werk te krijgen, echt een aanrader! Ik heb veel minder last van mijn stressklachten.

Menno, 49 jaar

Ondernemer

Stress en burn-out coaching

Als je stress en burn-out klachten hebt, is het belangrijk om op tijd te zijn. Hoe eerder hoe beter. Ik bied stress en burn-out coaching in mijn praktijk in Amsterdam aan, zodat je snel aan de slag kunt met jezelf en je herstel, zodat je weer gezond kan leven.

Waarom een burn-out coach?

Het is wellicht best spannend voor je om deze stap te zetten voor stress en burn-out coaching. Dat snap ik. Toen ik een burn-out had, had ik geen hulp van een burn-out coach. Had ik die maar gehad, dan had ik veel sneller duidelijkheid gehad over al mijn klachten en hoe het met me gesteld was qua hoogte van de stress en burn-out klachten.

Sneller duidelijkheid en perspectief naar herstel

En ik weet zeker dat ik sneller perspectief naar herstel had gekregen met een doordacht herstelplan. Dus je voorkomt erger en je hebt duidelijkheid, perspectief en een concrete richting naar herstel. En ik kan gedurende de stress en burn-out coaching tussentijds metingen doen, zodat je je herstel ook duidelijk terugziet  in de resultaten. Dat motiveert. Je kan na een gesprek met de huisarts of ervoor al kennismaken met me. Ik heb bewust geen wachtlijst en als je ook naar een psycholoog wilt/moet voor begeleiding, dan kan dat mooi ernaast lopen. Maar start op tijd met stress en burn-out coaching. Mijn herstel heeft zonder burn-out coach veel langer geduurd.

 

Stappen bij stress en burn-out coaching:

  1. Ik begin daarom altijd eerst met een kosteloze kennismaking (als optie online) van 20 minuten, zodat jij mij leert kennen en ik jou.  Je kan je klachten beschrijven en je doelen voor het herstel. Zodat je een plan hebt om weer gezond te worden.
  2. Daarna starten we met een Energy Check Up en de vragenlijst over je stress en burn-out klachten. Met de resultaten uit de Energy Check Up, besluiten we vervolgens welk burn-out coaching traject het beste aansluit. We weten dan exact de hoogte van je stress en burn-out klachten.
  3. Vervolgens kiezen we de beste begeleiding die bij jou past. Er is een Preventie Traject stress en burn-out klachten, bij meer lichte stressklachten of om klachten meer preventief te voorkomen. Er is een Herstel Traject, met 6 coachgesprekken. Een traject light met 4 gesprekken en een uitgebreid traject met 10 coachgesprekken. Ik adviseer je daar over.

Vergoeding kosten door werkgever

Vaak wordt bij stress en burn-out coaching het burn-out coaching traject vergoed door je werkgever.  Vraag naar de opties.

Ik kan je daarbij helpen.Het scheelt de werkgever ook veel kosten als je op tijd bent en aan  jezelf kan werken om goed te herstellen.

Prijzen voor stress en burn-out coaching in Amsterdam

Kijk welke mogelijkheden er zijn voor stress en burn-out coaching. Je kan  losse sessies boeken, maar voordeliger zijn de trajecten. Je kan als advies beginnen met een energy check up als je wilt weten waar je staat.

 Alle bedragen inclusief 21% btw

Marc Wilhelmus Coaching en Training

Haparandaweg 754
Amsterdam, Noord Holland 1013BD
Nederland
Telefoon: 06-53823276
E-mail: info@marcwilhelmus.nl
URL: https://marcwilhelmus.nl/
Btw-nummer: NL002167376B98
Kamer-van-Koophandelnummer: 34279025
Prijsindicatie: $$$
Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Nogmaals veel dank voor de geweldige begeleiding. Je kon het niet mooier verwoorden: Ik heb de regie weer terug over mijn eigen leven en bruis van energie. Wat voelt dat goed! Daarnaast ben ik blij met de klik die ik met je voelde, waardoor ik het maximale uit dit traject heb gehaald. Ga zo door, ik zal je zeker aanbevelen

Danielle, 46 jaar

Marketing manager

Marc heeft mij zeer goed gecoacht toen ik last had van chronische stress en burn-out klachten. Doordat Marc ervaringsdeskundige is, wist hij wat ik doormaakte en gaf hij goede tips. Waar ik veel aan heb gehad is dat Marc mij haarfijn uitlegde hoe mijn stressklachten ontstonden (fysiek gezien) en zo kon ik beter om gaan met o.a. paniekaanvallen en hyperventilatie.Nogmaals hartelijk dank Marc voor de fijne gesprekken!
Suzanne, 35 jaar

Social media specialist

Burn-out coaching in Amsterdam

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor de mogelijkheden van een stress en burn-out coaching traject in Amsterdam.  En voor een kennismakingsgesprek.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.