fbpx

Welkom! Mooi, dat je een loopbaan / life design pakket hebt gekozen.

 

Je gaat samen met mij je loopbaan of life design maken voor je toekomst. Daar zit zowel je werk in als andere dingen in je leven, die jij belangrijk vindt. Ik begeleid je door het lifeplanning proces. Tijdens de intake vertel ik je er meer over. Je zal merken hoeveel energie het je geeft en rust, omdat je focus krijgt.

Vul het formulier onderin in en druk op verstuur. Ik neem contact met je op, voor een intakegesprek. Dan check ik met je of het loopbaan design of life design pakket welke je voorkeur heeft aansluit bij je wensen en dan kunnen we even kennismaken en kan je vragen stellen. 

Tot binnenkort!

Marc Wilhelmus

 

Haparandaweg 906
1013 BD Amsterdam
06-538 232 76
Mail me op: info@marcwilhelmus.nl

 

 

 

 

 

 

Neem contact met me op:

6 + 15 =

Share This