Gratis Ebook Geldmindset

 

Hoe je van je worsteling met geld afkomt en een “rijk” leven krijgt!

Je bent niet tevreden over hoe het nu gaat in je leven. Energie, kwaliteit, vrijheid… ze zijn er zelden en nooit voor langere tijd. Daar wil je naartoe, daarom ben je hier. Ik waardeer je moedige stap. Je volgende stap: kom van je geldblokkades af

 

N

Ontdek wat veel mensen tegenhoudt om te leven zoals ze willen

N

Hoe je zorgt dat geld geen factor meer is in je leven

N

Ontdek jouw relatie met geld — in 5 simpele vragen

Over Marc

In het Ebook lees je meer over jouw geldmindset. Welke geldregels heb jij (on)bewust in je hoofd? Door middel van vijf vragen kan je meer bewust worden van  jouw eigen geldmindset en hoe dat  jou aanstuurt. Vul ze in en merk wat er gebeurt. Je leest over mijn keuzes en mijn eigen geldmindset. Zodat je hier wat mee kan en een volgende stap te zetten om veel bewuster met geld om te gaan. Geld is een krachtige energie. Voor veel mensen is geld het grootste obstakel om voluit te leven! Lees het maar door en je zult een mooie eerste stap zetten.

Ik ben master of lifeplanning en ervaren loopbaancoach. En al veel clienten mogen begeleiden naar hun gewenste leven met een gezonde geldmindset! Jou ook? Neem gerust contact op.

Lees over de ervaringen van mijn klanten met mijn begeleiding

In mijn loopbaancoach traject heb ik Marc leren kennen als een proffesionele ‘sparringpartner’, die in een relatief kort tijdsbestek, ervoor zorgt dat je jezelf (nog) beter leert kennen en je een spiegel voorhoudt waarom je de dingen doet , zoals je ze doet. Het doorspreken en doorgronden van de diverse ingevulde scans van mij als deelnemer hebben hier zeker aan bijgedragen. Derhalve een zinvolle investering in je zelf!

Bart, 43 jaar

Projectleider

Marc zijn enthousiasme, brede werkervaring en een pas afgeronde recente degelijke studie, heb ik gekozen om dit traject bij hem te doen. Marc durft in de sessies buiten een ‘vastgesteld’ traject te pingpongen en samen in onderzoek te gaan wat resultaten van testen en jouw eigen werkervaring je kunnen vertellen. Marc is enthousiast in wat hij doet, en een erg fijne sparringpartner.

Ferdi, 31 jaar

Teamleider bij een grote retailer