Gratis Ebook stress en burn-out

“Ik stress? Nee joh… ik heb het gewoon te druk”

Het ebook over stress, burn-out klachten en burn-out, met handige tips en misverstanden over burn-out.

N

Burn-out: Dat zit toch tussen de oren?

N

Drie misvattingen over burn-out.

N

De vicieuze cirkel van stressklachten naar burn-out.

N

Eerste hulp bij burn-out! Tien tips.

N

Mijn burn-out verhaal.

Over Marc

In het Ebook kan je mijn verhaal wat uitgebreider lezen over mijn eigen burn-out langere tijd geleden. Je krijgt ook tips om om te gaan met je stress klachten. Lees het ebook rustig door. Je kan ook direct een afspraak met me maken voor kennismaking. Ik ben gecertificeerd stress en burn-out coach en ervaringsdeskundig. Ik kan je goed begeleiden bij je klachten. Daarnaast ben ik ervaren life- en loopbaancoach en gecertificeerd lifeplanner. Jaarlijks doorloop ik allerlei trainingen om up to date te blijven met mijn kennis en kunde. 

Lees over de ervaringen van mijn klanten met mijn begeleiding

Ik heb een coachtraject gevolgd bij Marc. Heb hem daarin leren kennen als geïnteresseerd, scherp en bevlogen. Hij is in staat om op een plezierige en relaxte manier diepgang te creëren. Dit heeft tot mooie en concrete inzichten geleid waarmee ik aan de slag kan. Zou iedereen met een vergelijkbare behoefte aanraden met Marc te werken!

Gideon, 31 jaar

Ondernemer

Marc is empathisch en lekker praktisch, dus dat werkt fijn als je wilt dat iemand luistert en niet vasthoudt aan een vaste vorm maar jou de ruimte biedt dingen hardop te zeggen om te voelen hoe dit zou kunnen zijn. Bovendien deelt Marc graag uit zijn eigen reis vol overwinningen waar je echt wat van kunt leren. Bedankt Marc!

Nadam, 44 jaar

Financieel life planner