Home » Films » VIDEO: Life Planning: Wat zou je doen in het leven als geld geen bezwaar was?
financial life planning

VIDEO: Life Planning: Wat zou je doen in het leven als geld geen bezwaar was?

door | 11 mei, 2017 | Films, Inspiratie, Life coaching

Financial life planning

 

 

De waarde van geld en bewust kunnen kiezen! Stel dat geld geen bezwaar was, wat zou je dan doen? Je talenten daar voor inzetten waar je echt iets toevoegt en waar je blij van wordt?

Bij financial life planning worden eerst je doelen bepaald in het leven en hoe daar te komen. Daarna de financiële planning om de keuzes financieel te onderbouwen, zodat het ook echt kan.

Ik als life planner begeleid de klant bij dit traject. Het begint met je  levensdoelen. Samen gaan we op zoek naar datgene waar je echt blij van wordt. Waar liggen je talenten en wat is daarvoor nodig.

Daarna worden de (financiële) belemmeringen en bezwaren bekeken, om het vooral niet te doen.  Als deze duidelijk zijn, weet je ook waarom het niet lukt. Vervolgens leert de klant bewust te kiezen en vrij te komen van deze ja maars…… en kan een financiële planning worden opgesteld en een actieplan om ook echt in beweging te komen. Wat is er voor nodig om datgene te doen wat je echt drijft?

Doen wat je echt graag wil in het leven! Wil je daar voor gaan?

Lid van de Vereniging van Life Planners Nederland

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin