Home » Films » Loopbaan coaching en opleidingen

Loopbaan coaching en opleidingen

door | 14 aug, 2023 | Films, Inspiratie, Loopbaan

Kijk dit korte filmpje over hoe loopbaancoaching werkt. In dit geval werk ik samen met NCOI Opleidingen, waar ik freelance voor werk als loopbaancoach.

klik hier: film over loopbaancoaching

 NCOI Opleidingen verzorgt allerlei opleidingen op alle werk- en denkniveau’s.

Ik begin altijd met wat je drijfveren zijn, vervolgens welke interesses je hebt, ofwel wat vind je leuk om te doen. En dan welke kwaliteiten en talenten ofwel competenties heb je al. Bij loopbaancoaching maken we vervolgens samen een loopbaanplan met de juiste prioriteiten eerst. En dan een actieplan om het vervolgens te doen. Op allerlei manieren met ondersteuning van een digitaal zoeksysteem en beschrijving en verdieping van beroepen, salarissen, opleidingsmogelijkheden etc. We kijken ook CV qua inhoud en vormgeving en de sollicitatie strategie. 

Herken je dit? Vaak begin je met zoeken op linkedin of op de online websites zoals independer. Prachtig maar zoek je niet in het zelfde en word je er niet moe van? Dat gebeurt heel vaak. Je wordt gefrustreerd en let alleen nog maar op de eisen die gesteld worden aan je. En die zijn hoog. En niet altijd reëel.  En dan denk je laat maar na een half uur of een uur zoeken in hetzelfde.

Hoe komt dat? Omdat dit is wat je kent. En dus ga je in je eigen tunnel verder kijken. Overigens heeft iedereen daar last van. Je kijkt minder breed en creatief. Samen met je loopbaancoach beginnen we andersom. Waar krijg je energie van? Stap voor stap. Kijk voor meer over loopbaancoaching op: 

Ja ik wil naar loopbaancoaching

Wil je contact opnemen voor een kennismaking met mij: 

Ja, neem met mij contact op voor een kennismaking

 

 

 

 

 

 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin