fbpx

“Hoe zit ik qua geldmindset nou in elkaar

Vaak houdt geld je vast en gevangen. Allerlei overtuigingen die je onbewust hebt meegekregen zorgen ervoor dat je niet toekomt aan dingen die je echt wilt. En hou je dus rekening met je financiële moeilijkheden en vooral onmogelijkheden. Als je je zelf beter wilt leren kennen qua geldmindset, kies dan eerst voor de module geldcoaching!  

Je wilt een happy leven waar je veel energie van krijgt maar:

Je voelt elke maand de last van de hypotheek op je schouders. De druk van je maandsalaris — je zal vast nergens meer gaan verdienen dan hier. Of misschien zit het bij jou anders en heb je een bankrekening die alsmaar leger raakt…

 

Geld staat in de weg…

 

Hoe het ook zij: geld is een lastig te nemen obstakel als je het leven wilt leiden dat jij voor ogen hebt. Ik bedoel niet geld, ik bedoel jouw geldmindset. Die staat alles in de weg.

Je geldmindset heb je aangeleerd. In je vroege jaren al. Van je omgeving, je ouders en misschien van je partner. En het goede nieuws is: die geldmindset kan je veranderen.

 

Wil je weten hoe financieel bewust jij bent?

Begin dan met de geldmindset test (nu van € 19,95 voor € 10,95 incl 21% btw tot en met 31-12-2021)

Gratis Ebook: Hoe is jouw geldmindset?

Je bent niet tevreden over hoe het nu gaat in je leven. Energie, kwaliteit, vrijheid… ze zijn er zelden en nooit voor langere tijd. Daar wil je naartoe, daarom ben je hier. Ik waardeer je moedige stap. Je volgende stap: kom van je geldblokkades af.

De geldregels in jouw hoofd

Wat ik hierboven beschrijf zijn allemaal regels die in jouw hoofd zitten, in jouw ‘mind’. Pas je die regels aan, dan krijg je ruimte om de dingen te doen die voor jou echt belangrijk zijn.

Wat is Geldmindset coaching?

Hoe zou het voor jou zijn om begeleid te worden die geldmindset aan te passen zodat je er geen last meer van hebt. Zodat die je niet meer in de weg staat.

Bij geld coaching, word je begeleid in drie fasen om je geldmindset te veranderen. Overtuigingen over geld zijn hardnekkig.

Zodat je het leven leidt dat er voor jou echt toe doet als je geldmindset op orde is.

Werkt dat dan?

Dat is een van de meest gestelde vragen. Wat geldmindset coaching precies is (download de brochure) en of het dan werkt.

Reviews: Zoals een klant, die in december 2019 bij de workshop je Geld EN je leven was, zei:

“Niet te geloven, ik ben nu vijftig en ik realiseer mij, dat ik vanaf mijn dertigste niet meer echt geleefd heb. Ik wil van betekenis zijn met mijn talent. De reden is dat ik altijd geld als stress ervaar. Wat een eye opener………. mindblowing…… Dit verandert mijn leven. De overtuigingen die ik over geld heb geleerd kloppen helemaal niet en de  pijn die ik met geld heb ervaren is immens. En nu besef ik hoe het komt, dat ik niet bij mezelf kan komen, maar ook niet verder kom in mijn leven”

“Mijn nieuwe overtuiging wordt: ik mag (geld) ontvangen! En het is een mooi middel nu en hoeft helemaal geen stress te geven….dat jij Marc, deze workshop uit liefde gratis geeft is echt pure liefde voor de mens, mijn grote dank!”

Wil jij weten wat jouw geldblokkades zijn?

Wil je de overtuigingen en ervaringen, die je met geld hebt, begrijpen en veranderen?

Wil je je geldgedrag aanpassen?

Download dan NU de brochure geldmindset coaching en bel daarna voor een kop koffie. Geldmindset coaching bestaat uit drie sessies en voorbereidingsopdrachten.

Investering: 

Voor geldmindset coaching betaal je normaal euro 395,00 (inclusief 21% btw) Inclusief voorbereiden  en de  drie gesprekken. Tijdelijk aanbod euro: 345,00 (inclusief 21% btw). Aanbod geldig tot en met 31-12-2021.

Locatie

Marc Wilhelmus
Haparandaweg 754
1013 BD Amsterdam
06-538 232 76
info@marcwilhelmus.nl

Follow Us

Share This