fbpx

Normaal geen probleem, maar als iedereen in eens thuis is loopt de productiviteit behoorlijk terug. Het is moeilijk je te concentreren als je partner aan de andere kan van de keukentafel heel hard aan het bellen is met zijn collega’s. En je vraagt je af of de kids altijd zo luidruchtig zijn tijdens een spelletje op de Playstation. Of lijkt dat nu maar zo?  

Misschien ben je er al aan gewend en vind je het prima zo? Na een paar weken ontstaat er een nieuw dagritme, en komt alles weer in balans. Fijn toch?   

Ben je benieuwd hoe het zit met jouw stresslevel in deze tijd waarin er toch wel veel wordt gevraagd van ons aanpassingsvermogen? We meer dan normaal in elkaars gezelschap vertoeven, en we beperkt zijn in ons gaan en staan? Hou dan deze pagina in de gaten! 

We komen binnenkort met een interessante stresstest. Hiermee krijgt je zicht op je stresslevel. Leuk om bijvoorbeeld met je partner samen te doen. Na het invullen van de test ontvang je het resultaat in je inbox. En tips ontvang je eventueel later van mij. 

Ik hou je op de hoogte! 

Share This