fbpx

Video Insights Deeper Discovery

 

Wat is het?
Een mooi vervolg op de Insights Discovery training. Deze training kan echter ook direct worden gevolgd. Het is niet noodzakelijk om eerst het Insights Discovery programma te volgen.

Je ziet wat de drijfveren van de teamleden zijn. Je waarom wordt duidelijk. In teams die elkaar op  echt een dieper niveau beter willen leren kennen, is dit een uitstekend programma. Van de individuele drijfveren is een collectieve team ambitie te destilleren.

Als je zelf je eigen drijfveren, ofwel je eigen why leren kennen, kan dat door 1 op 1 een afspraak te maken.

Wat levert het op?

Elk teamlid leert zichzelf, en de anderen in het team beter te begrijpen op zijn drijfveren. Dit is waar het om gaat. Intrinsieke motivatie komt hier vandaan. Hierdoor verbetert de onderlinge samenwerking aanzienlijk en gaat het team samen voor hun eigen missie. Kortom een uitdagende training die een laag dieper raakt, met verrassende inzichten over je eigen waarom.

Waarom is dit een training die je echt wil volgen met je team?

  1. Eenvoudig. Gemakkelijk te begrijpen, zodat elk teamlid diepgaande inzichten opdoet
  2. Universeel. Ze spreken iedereen aan, uw hele team wordt meegenomen in de kleurentaal van Insights. Maar dan een stap verder dan alleen communicatie en gedrag. Namelijk de why wordt duidelijk.
  3. Verrassend verhelderend. Ze reiken je onverwachte en ongekende inzichten aan over je eigen drijfveren en ambities en van je collega’s in het team. Alsmede van het gehele team.
  4. Positief. De Deeper Discovery taal is zo inspirerend. Het team gaat met diepgaande inzichten naar huis.
  5. Leuk! Het kleurensysteem met archetypen is pakkend en blijft echt hangen. 

Je ontvangt ook een eigen Insights Deeper Discovery profiel.
Eerst maak je daartoe een aparte vragenlijst via een link die ik stuur. Het profiel (rapport) ontvang je in de training zelf. De deelnemers zijn bijna altijd enorm verrast, over hoe het kan, dat het profiel zo treffend en kloppend is. Ervaar het zelf en neem contact op voor een intakegesprek.

Investering: 
Neem contact op met onderstaand formulier voor een prijsopgave. Ik neem snel contact op voor een kennismaking live of online.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in deze training voor jouw team. Neem contact op met dit formulier:
Een kennismakingsgesprek is de volgende stap. Zodat je precies aan kunt geven waar je  naar op zoek bent voor je team.

Ja, ik wil graag meer informatie over deze training

15 + 13 =

Locatie

Marc Wilhelmus
Haparandaweg 754
1013 BD Amsterdam
06-538 232 76
info@marcwilhelmus.nl

Share This