fbpx

Insights Discovery communicatietrainingen

Video Insights Discovery

Wat is het?


Als je in een team werkt, begint het allemaal met hoe je communiceert en hoe je overkomt op anderen. Tijdens de communicatietraining leert het team van elkaar wat ieders persoonlijke gedragsvoorkeuren zijn door middel van Insights Discovery.

Als je zelf je eigen kwaliteiten wilt leren kennen, kan dat door 1 op 1 een afspraak te maken.

Wat levert het op?

Elk teamlid leert zichzelf, en de anderen in het team beter te begrijpen, verschillen in gedragsvoorkeuren te herkennen en te waarderen. Hierdoor verbetert de onderlinge communicatie aanzienlijk en wordt het team effectiever.
 Kortom een leuk uitdagende training met verrassende inzichten over jezelf en over je team! Begrijpen en begrepen worden!

Je ontvangt een eigen Insights Discovery profiel.

Een waardevol profiel en coachinstrument, waar alles in staat op het gebied van je communicatievoorkeuren, hoe jou te motiveren maar ook anderen. Hoe manage je graag of word je gemanaged. Je ideale werkomgeving. Uit te breiden met hoe jij in relatiebeheer bent of in sales, met het verkoop hoofdstuk. Wil je meer inzoemen op je persoonlijke ontwikkeling en je uitdagingen daarin, maar ook je leerstijl, dan is het persoonlijk ontwikkel hoofdstuk als extra interessant. Ten slotte uit te breiden met vragen die jou altijd raken en waar je wat mee kan. Ieder teamlid ontvangt een profiel.

Vraag de brochure aan, onderstaand.

 

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in deze training voor jezelf of voor jullie team meld je dan hieronder aan. Ook als je de brochure wilt ontvangen. Geef dat even aan.

Ja, ik wil graag meer informatie over deze training

14 + 10 =

Locatie

Marc Wilhelmus
Haparandaweg 754
1013 BD Amsterdam
06-538 232 76
info@marcwilhelmus.nl

Share This