Home » Inspiratie » Workshops Je geld EN je leven heel goed ervaren en bezocht

Workshops Je geld EN je leven heel goed ervaren en bezocht

door | 20 mrt, 2019 | Geld, Inspiratie

Mooie workshops op 27 februari en 14 maart jl., Je geld EN je leven! Veel deelnemers die het allemaal heel vernieuwend vonden. Vooral de combinatie tussen je geldmindset en je leven! En dat geld zo bepalend is in je leven en hoe je daarmee om kan gaan. Mooie reacties en deelnemers schrijven zich in voor vervolgprogramma! 

Het vervolg op de workshop, het vierdaagse trainingprogramma Leef je leven, gaat ook van start. Er is nu nog plek voor de vier daagse training. Geef je op! Kijk voor data onder trainingen. Maximaal 10 deelnemers. Wil je een individueel traject, dat kan ook kijk onder life design coaching en download de brochure voor de verschillende pakketten.  

Volgende workshop Je geld EN je leven. Deze geef ik regelmatig.  Woensdag 22 mei 2019 is de eerstvolgende. Mis het niet…..kijk op de site onder trainingen en schrijf je in. 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin