Home » Inspiratie » 7 Life accreditatie behaald!

7 Life accreditatie behaald!

door | 4 jun, 2022 | Inspiratie

7 Life: Ontdek jouw communicatie- en veranderkracht, maar ook optioneel jouw geldgedrag en geldmindset.

Nu kan ik mijn clienten nog beter begeleiden, met een geweldig ontwikkelinstrument 7 Life.

Deze tool biedt verschillende mogelijkheden. Welke communicatiestijlen heb je en in welke sterkte? Welke stijlen ontwikkel je, welke kan je inzetten bij veranderingen in je leven of loopbaan. Geweldig hoe krachtig en ondersteunend dit instrument kan zijn bij veranderingen die je wilt doorvoeren in jouw leven of loopbaan.

Maar ook welk geldgedrag en mindset heb jij wellicht op grond van jouw stijlen? Dit is de Money Habits scan. Geld speelt vaak een grote rol bij verandering, denk alleen al aan een nieuwe baan. Dan is dit vaak al direct onderwerp van gesprek, namelijk wat ga je verdienen en wat zijn de groeimogelijkheden.

Sta jij als client voor veranderingen? En vind je dat ook lastig? Kijk eens bij loopbaan- en life coaching op de site. Daar staat 7 Life al vermeld. Binnenkort kom ik met een mooi introductiepakket om je met dit instrument te kunnen begeleiden bij jouw verandering, bijvoorbeeld met betrekking tot  jouw loopbaan.

 

 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin