Home » Inspiratie » Een leven lang leren!
ACT coach diploma

Een leven lang leren!

door | 24 jun, 2022 | Inspiratie, Life coaching, Loopbaan, Stress en burn-out

Heerlijk om een leven lang te mogen leren, als je doet wat jij belangrijk vindt.

Het is soms niet altijd makkelijk en soms confronterend een coach opleiding, omdat het ook deels over jezelf gaat. Zo ook bij deze prachtige opleiding, die ik als student op mijn 55e heb mogen ervaren. Het gaat echter ook bijna vanzel. Zo voelt het, omdat je een studie volgt die je echt graag wil volgen. En met collega coaches, die ook dezelfde toewijding hebben. Want zo noem ik het: toewijding.

Ik ben begonnen met studeren toen ik 18 jaar was. Maar eigenlijk wist ik helemaal niet wat ik wilde toen en ik was voor mijn leeftijd erg jong. Ik heb de studie afgerond, in iets meer studiejaren dan ervoor stond, maar toen ik afgestudeerd was, had ik mijn universitaire diploma op zak. Alleen het was niet mijn passie. Sommige vakken wel, maar het merendeel was toch een verplichting. Het was achteraf bezien een mooie basis om mijn loopbaan te beginnen in de bankwereld als adviseur.

Ik ben ervan overtuigd, dat als je doet wat je echt leuk vindt, dat een opleiding of studie daarvoor volgen een feest kan zijn. Ik absorbeerde alles als een spons! En het beklijft ook veel beter als je echt een leuke studie volgt om je beroep mee uit te oefenen vanuit dezelfde toewijding. Echt van betekenis zijn of van waarde zijn, waar jij energie van krijgt.

Als je een keer wilt sparren over de te maken keuzes voor jou en een leven lang leren, neem gerust contact met me op.

 

 

 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin