Home » Inspiratie » FFP congres 4 oktober expertmeeting over de kracht van verandering en geld. Wat betekent geld voor jou?

FFP congres 4 oktober expertmeeting over de kracht van verandering en geld. Wat betekent geld voor jou?

door | 19 okt, 2018 | Geld, Inspiratie, Life coaching

Afgelopen 4 oktober jl. heb ik samen met Robin Heuten, mijn collega en financial life planner een expertmeeting mogen geven aan financieel planners. 120 man en volle bak! Het leverde ook ze allemaal een PE FFP punt op om bij te blijven in het vak.

De uitdaging was om de deelnemers in 45 minuten een ervaring over wat geld voor hun betekent te geven.  Dat is zeker geslaagd. Ook erg leuk om dit samen met Robin Heuten te doen, als cotrainer.

Welke leuke ervaringen en minder leuke ervaringen over geld heb jij uit je jeugd of vroeger meegemaakt? Deze vraag maakte onder andere veel los en in tweetallen wisselde iedereen mooie en minder mooie verhalen uit.

Een foto impressie van de dag:


 

 

 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin