Home » Inspiratie » Happy new year en mijn eerste boek: Uit je struggle: Leef je leven!

Happy new year en mijn eerste boek: Uit je struggle: Leef je leven!

door | 2 jan, 2021 | Inspiratie

Het is nu gelukkig 2021! Voor velen  is dit een opluchting na het jaar 2020; zo’n beetje het raarste en moeilijkste jaar sinds lange tijd.

Velen hebben dierbaren verloren, anderen hun bedrijf. Misschien heb je er minder last van gehad. Wees daar dan blij mee en tel je “zegeningen”.

We hebben met zijn allen echter ook dingen voor elkaar gekregen, waar knappe koppen in de wetenschap gedacht moeten hebben, hoe is dit mogelijk.

Voorbeelden zijn: de files zijn vooralsnog zo goed als opgelost.
We passen in 1 keer ons gedrag aan, wat al zo lang normaal is. We houden opeens anderhalve meter afstand en dragen mondkapjes. 
Iets wat een ver van ons bedshow was maar nu al het nieuwe normaal op dit moment. Gedragwetenschappers staan perplex. Natuurlijk hield niet iedereen zich daar aan, maar overall gebeurde het wel en kon het.

En een vaccin binnen 9 maanden. Hoe knap is dat, zeker als je bedenkt hoe lang het normaal duurt om een dergelijk vaccin te maken.
Zooms en teams kan opeens ook. We hoeven niet meer de wereld over te vliegen of het hele land door te rijden. 

Nu ook nog sneller dan normaal inenten in 2021, dan kunnen we langzaam weer naar een nieuwe situatie. Ik noem dit bewust zo, want het oude komt niet meer helemaal terug, denk ik tenminste. Wat denk jij?

Denk aan thuiswerken, dat zal blijven. In kantoortuinen werken lijkt iets van twintig jaar geleden. Op elkaar staan en in elkaar in de kroeg? Ik vraag het me af. De goede dingen uit Corona tijd zullen blijven. Festivals met 50000 man op elkaar? Ik weet het niet. 

Hoe heb jij 2020 ervaren? 
Ik ben benieuwd hoe jij 2020 hebt ervaren. Was het een struggle? Of viel het mee?

Uit je struggle: Leef je leven!MIjn nieuwe eerste boek komt uit.

Goed nieuws als je meer wilt lezen over hoe JIJ uit je struggle kan komen en het leven wil leiden, zoals jij dat wenst. Mijn eerste boek komt namelijk nu na een jaar vertraging echt uit komend jaar. Ik hou je op de hoogte. Wil je meer weten over het boek, hou dan deze site in de gaten.

Ik wens je een gezond en coronaproof jaar voor jou en al je dierbaren en een fijn 2021 met veel kansen en inspiratie!

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin