Home » Inspiratie » Het is en blijft een dingetje; Thuiswerken…

Het is en blijft een dingetje; Thuiswerken…

door | 6 apr, 2020 | Inspiratie

Normaal geen probleem, maar als iedereen in eens thuis is loopt de productiviteit behoorlijk terug. Het is moeilijk je te concentreren als je partner aan de andere kan van de keukentafel heel hard aan het bellen is met zijn collega’s. En je vraagt je af of de kids altijd zo luidruchtig zijn tijdens een spelletje op de Playstation. Of lijkt dat nu maar zo?  

Misschien ben je er al aan gewend en vind je het prima zo? Na een paar weken ontstaat er een nieuw dagritme, en komt alles weer in balans. Fijn toch?   

Ben je benieuwd hoe het zit met jouw stresslevel in deze tijd waarin er toch wel veel wordt gevraagd van ons aanpassingsvermogen? We meer dan normaal in elkaars gezelschap vertoeven, en we beperkt zijn in ons gaan en staan? Hou dan deze pagina in de gaten! 

We komen binnenkort met een interessante stresstest. Hiermee krijgt je zicht op je stresslevel. Leuk om bijvoorbeeld met je partner samen te doen. Na het invullen van de test ontvang je het resultaat in je inbox. En tips ontvang je eventueel later van mij. 

Ik hou je op de hoogte! 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin