Home » Inspiratie » Life planning live in radio uitzending bij Zakenplatform

Life planning live in radio uitzending bij Zakenplatform

door | 30 jul, 2016 | Inspiratie, Life coaching

Vorige week zondag op 24 juli 2016, was ik voor het eerst live in een radio uitzending: “Zakenplatform” van Meerradio.

Tussen 13 en 14 uur ben ik geinterviewd over mijn bedrijf samen met een andere ondernemer. Erg interessant en leuk om te doen!

Dank voor de mooie reacties!

Zo komt life planning en ook coaching rondom kanker meer in de bekendheid en dat is en belangrijke drijfveer van me. Ik gun iedereen een life planning traject en coaching bij kanker is belangrijk als u zelf kanker heeft of naaste famileden of vrienden hulp kunnen gebruiken als het zo nodig is. Daar ging het interview onder andere over.

IMG_9019

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

7 Life accreditatie behaald!

7 Life accreditatie behaald!

Ik heb vrijdag 3 juni mijn accreditatie behaald voor het prachtige instrument 7 Life. Daarmee kan jij als client inzicht krijgen in jouw communicatiestijlen, de sterkte van de diverse stijlen, maar ook je eigen ontwikkeling bekijken en je verander kracht. Veranderen is lastig. Deze tool helpt om inzicht te krijgen en waar jouw verander kracht onder andere in zit. Dat helpt om bewust keuzes te maken.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin