Home » Inspiratie » Mooie proeverij mini workshops op 21 maart 2017 bij Insights Discovery tijdens Insights on topic
life coaching, life planning

Mooie proeverij mini workshops op 21 maart 2017 bij Insights Discovery tijdens Insights on topic

door | 14 apr, 2017 | Inspiratie, Life coaching, Training

Dinsdag 21 maart jl, was de kick off voor Insights on Topic. Voor trainers en coaches en HR professionals aangesloten bij Insights Discovery.

Samen met Joan de Vuijst tweemaal een proeverij gedaan over “de verbinding tussen geld en leven”. Geweldige opkomst aan de ronde tafel met tweemaal een tafel vol practitioners. De korte workshop over geld en leven als voorproefje naar de Masterclass over geld en leven was erg waardevol en interessant. Geld is nog een taboe en het wordt tijd dat dit doorbroken wordt. Dat gebeurde dus ook, toen de deelnemers over hun relatie met geld vertelden. Geld lonkt tot en met ik heb niks met geld passeerden daarbij de revue.

IMG_9269

De Masterclass life planning: ‘Maak je dromen waar: De verbinding tussen geld en leven’ , die ik met Joan de Vuijst als cotrainer geef, is op maandag 22 mei 2017 bij Insights in Haarlem. De inschrijvingen gingen erg snel en we zaten al bijna vol aan het einde van de dag voor deze nieuwe Masterclass! Erg veel zin in om hem straks te geven samen met Joan. Het mooie is, dat we ook de relatie leggen tussen geldovertuigingen, geldgedrag, financiële planning en de communicatiestijlen in de kleurentaal van Insights maar ook met Insights Deeper Discovery.

Zie ook het online artikel op de website van Insights voor de proeverij en een sfeerimpressie in de video met de andere deelnemers en proeverijen van collega practitioners.

Van zelfinzicht naar werkgeluk

Onderstaande impressie over onze proeverij door de schrijfster die ook bij de workshop was :

Geld en dromen
Het is dringen om een plekje te bemachtigen aan de tafel van Marc Wilhelmus. Hij geeft een voorproefje van zijn masterclass ‘Maak je dromen waar, de verbinding tussen geld en leven’. Zijn vragen zijn concreet: Wat vind je belangrijk aan geld? Wat was de laatste keer dat geld je gelukkig maakte? Hoeveel euro vind je jezelf waard? Hoe ziet je leven eruit als geld geen rol speelt? De antwoorden zijn even gevarieerd als het gezelschap aan tafel; het gesprek is geanimeerd, de tijd vliegt voorbij. Marc is ervan overtuigd dat zolang we ons welbevinden aan geld koppelen, het ons gevoel van vrijheid in de weg staat. En hij is er ook van overtuigd dat je die geld-mindset kunt veranderen. Hoe? Dat volgt in de masterclass. Ik kan niet wachten!

Wordt vervolgd.

IMG_9266IMG_9272

 

 

 

 

 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin