Home » Inspiratie » NFG licentie behaald in het coach register

NFG licentie behaald in het coach register

door | 9 aug, 2020 | Inspiratie

Trots op mijn nieuwe NFG licentie. (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Als stress en burn out coach ben ik nu ook eindelijk in de zorg bezig. Eindelijk. Hiermee komt mijn droom uit en mijn eigen life design. 

Mensen helpen die dreigen vast te lopen met stressklachten tot burn out en daarna een life design maken met wat iemand echt belangrijk vindt in zijn/haar leven. 

Dankbaar voor!

Het “geitenpad” wat ik heb gelopen was smal de afgelopen jaren, maar wel duidelijk. Af en toe van het paadje vallen, behoorlijke hoogten die ik moest oversteken op een wiebelige brug maar toch elke weer de weg terug kunnen vinden op mijn intuïtie. Omdat ik de energie van binnen voelde bleef mijn daadkracht aanwezig. Ook als het heel moeilijk was op momenten en het pad heel steil omhoog liep en ik hoogtevrees kreeg. Ik heb altijd mijn focus gehouden en er op vertrouwd dat het zou komen. Life planning pur sang en practice what you preach.

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

7 Life accreditatie behaald!

7 Life accreditatie behaald!

Ik heb vrijdag 3 juni mijn accreditatie behaald voor het prachtige instrument 7 Life. Daarmee kan jij als client inzicht krijgen in jouw communicatiestijlen, de sterkte van de diverse stijlen, maar ook je eigen ontwikkeling bekijken en je verander kracht. Veranderen is lastig. Deze tool helpt om inzicht te krijgen en waar jouw verander kracht onder andere in zit. Dat helpt om bewust keuzes te maken.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin