Home » Inspiratie » Nieuwe klantreview Peter: lifeplanning traject afgelopen bijna twee jaar

Nieuwe klantreview Peter: lifeplanning traject afgelopen bijna twee jaar

door | 18 dec, 2017 | Inspiratie, Life coaching

Een review van klant Peter. Mooie feedback Peter, dank je wel!
Begin 2016 begonnen met een traject LifePlanning. De voornaamste reden voor mezelf was het het onrustige én ontevreden gevoel dat ik had, de afgelopen jaren over een gewenste verandering in mijn leven. Maar ik kon hier niet goed vorm en richting aan geven. Ik voegde steeds meer dingen aan mijn lijstje toe maar deed er feitelijk niks mee.
In 2015 kwam ik Marc tegen en gaf hij de mogelijkheden aan om te helpen middels LifePlanning. Begin 2016 samen begonnen aan een traject om mijn wensen en dromen vorm te geven in mijn huidige leven.
Soms is het proces zwaar en emotioneel. Maar Marc helpt je, met zijn tomeloze enthousiasme, er steeds weer goed bij en leidt je, stap voor stap, door het proces.
Langzaam zie ik steeds meer de veranderingen ontstaan die ik wil in mij leven.
Ben Marc dan ook erg dankbaar voor zijn hulp en enthousiasme!
Peter, 18 december 2017
Voor meer reviews zie:

 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin