Home » Inspiratie » Vereniging Life Planners Nederland wijziging bestuur

Vereniging Life Planners Nederland wijziging bestuur

door | 21 jan, 2017 | Inspiratie, Life coaching

Leontine heeft afgelopen 18 januari afscheid genomen als voorzitter van de VLPN. Ik heb het stokje mogen overnemen op verzoek van het bestuur en de leden.

Erg veel zin in om met elkaar life planning aan nog veel meer adviseurs te gunnen en vooral ook consumenten. Samen kunnen we dit op de kaart zetten! Een mooi vak en voor klanten de mogelijkheid om een prachtig levensplan op te stellen. Leontine heeft vijf jaar functies bekleed in het bestuur, de laatste jaren als voorzitter. Leontine bedankt voor haar inzet de afgelopen jaren.
Leontine blijft natuurlijk wel lid van onze vereniging.

Samen met mijn collega bestuursleden Mike van de Kamp, nieuw als penningmeester en Arthur Joosting Bunk, onze secretaris en ervaren bestuurslid, gaan we life planning verder vormgeven samen met de leden van onze vereniging. Op de foto ik met Leontine en rechts op de foto Mike van de Kamp

Ik krijg er erg veel energie van en zie uit naar alle mooie dingen die we gaan doen en organiseren.

nieuwe bestuur vereniging life planners nederland

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

Een leven lang leren!

Een leven lang leren!

Coaching met een hart zo groot als de wereld! Ik heb na een jaar studie en een prachtige opleiding mijn diploma ACT Coach behaald. Erg blij mee. Wat heerlijk dat je zelfs als je 55 jaar bent, je zelf mag gunnen om weer student te mogen zijn. En met je medestudenten, collega coaches, zoveel mee te kunnen en mogen maken. Kortom: Een leven lang leren. Iedereen kan het op elke leeftijd!

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin