fbpx

Deelnemers aan het woord:

Dianne:

“De training blijft nog goed nawerken. Dank je wel ook voor de feedback, ik denk ook dat het mij in de goede richting heeft gezet, er waren vele eye openers en de open sfeer deed mij ook goed. Nu wil ik mijn acties die ik gepland heb uitvoeren en kijken wat het brengt”

 Yolande: 

Ik heb de training Leef je leven gevolgd bij Marc Wilhelmus. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in het feit dat je moet doen wat je leuk vindt. Ik heb dan ook een levensplan gemaakt en ben een andere weg ingeslagen. Ook vind ik Marc een menselijke coach. Hij laat ook wat van zichzelf zien zodat er een open sfeer ontstaat.”

 Het is vermoeiend om geen doel in het leven te hebben en geen koers. Dan weet je ook niet welke kant je op moet. Dat kan zowel in werk zijn als in je gehele leven. Lusteloosheid, weinig energie; noem het maar wat dit je kost. Er is een bekend gezegde, dat als je je eigen leven niet koers en richting geeft, dan doet een ander dit voor je.

Als je dit nodig hebt, op dit moment in je leven, dan kan ik je goed helpen. Ik help om focus te krijgen en je doelen scherp te stellen samen met een plan om het ook echt te kunnen doen! Je financiële situatie wordt als vertrekpunt genomen en ook serieus bekeken. Geld is immers de grootste reden om dingen niet te doen. Daar gaan we dan ook mee aan de slag.

Ik kan je helpen bij je zoektocht om koers en richting in je leven en werk te krijgen en back on track te komen voor de rest van je leven. Hoe zou dat zijn? In dit training programma maak je je eigen life design. Maar je maakt hem niet alleen, je kan je life design ook echt gaan leven.

Resultaat: Rust, drive, focus en motivatie. Daarnaast een inspirerend en gezond vitaal leven. En niet onbelangrijk een gezonde geldmindset, die ondersteunend is aan jouw leven.

Waarom wil ik dit trainingprogramma volgen, Loop je hier wel eens tegenaan?

1.  Heb je energieverlies? Voel je je aan het eind van je werkdag een uitgeperste sinaasappel?
2. Elke maandag sleep je je weer naar kantoor of je werkplek en denkt thank god als het weer weekend wordt. Of je je vrije dag hebt gehaald. Kortom je doet niet meer wat je leuk vindt.
3. Je hebt financiële spoken en kwelduivels en denkt kan ik het allemaal wel betalen?
4. Je zit in je quarter- of midlife en denkt is dit nou alles, wat heb ik ervan gebakken tot nu toe? Ik heb nog steeds geen zingeving.
5. Heb je last van je geldmindset? Je overtuigingen over geld, of je eigen geld gedrag

Dan is dit pogramma uitstekend voor je. Schrijf je nu in, of kom eerst bij de eerst volgende workshop Je geld EN je leven. Datum volgt. Dan ervaar je wat dit programma voor je kan doen! En krijg je een mooi aanbod tijdens die workshop.  Kijk onder trainingen.

Wat levert het me op als ik dit trainingprogramma volg?

1. Je krijgt focus. Zodat je weet waar je naartoe wilt met jouw leven en je geld. Zodat je rust krijgt.
2. Je krijgt veel inspiratie, zodat je genoeg energie voelt om je life design te maken.
3 Je neemt de regie over je leven terug, zodat je kan leven in volle vrijheid.
4. Je maakt je life design niet alleen, maar voert hem ook uit, zodat je je nieuwe leven echt gaat leiden met een plan.
5. Je werkt samen in een groep en ervaart met elkaar hoie het is om elkaar te inspireren. Zodat je gemotiveerd bent om je life design te maken en uit te voeren.
6, Je beren op de weg worden onderdeel van je life design, heel concreet. Zodat je dit niet tegenhoudt om het leven te leiden wat jij wilt.
7. Je gaat het doen, zodat het ook echt concreet wordt. Niks vaags aan. 

Investering in jezelf en je nieuwe leven: 5 dagen € 2.295,00, inclusief 21% btw. De locatie is inspirerend in Amsterdam en/of Haarlem. Je investering is inclusief locatie, lunch, uitgebreid werkboek en een inspirerende reader. 

Leef je leven trainingprogramma: Maak je eigen life design! (maximaal acht deelnemers),  Het trainingprogramma  met de eerste groep is inmiddels dit jaar gegeven. Zie de reactie van een paar deelnemers bovenaan de pagina.

Trainingprogramma Leef je leven!  Nieuwe data volgen. Geef je alvast op met je interesse

dag 1  Ontdekken
dag 2 Ontwerpen
dag 3 Oud en nieuw
dag 4 Alles op zijn plek!
dag 5 Insights Deeper Discovery Experience 

Data 2020 volgen spoedig… voor eind juni… In verband met Corona, ben ik het programma aan het aanpassen voor deels online…   


Ja, ik zet graag de eerste stap  en meld me aan voor meer informatie of voor de training:

Ben je geïnteresseerd in deze training meld je dan hieronder aan voor meer informatie. Trainingprogramma Leef je leven!

Ja, ik wil graag meer informatie over deze training

10 + 5 =

Locatie

Marc Wilhelmus
Haparandaweg 754
1013 BD Amsterdam
06-538 232 76
info@marcwilhelmus.nl

Share This