Home » Life coaching » Architect zijn van je eigen leven

Architect zijn van je eigen leven

door | 10 mrt, 2020 | Life coaching

Review van een klant:

“Naar aanleiding van een aantal teamsessies met het werk met Marc leek het mij fijn om ook persoonlijk met Marc een aantal gesprekken te hebben. Deze gesprekken (Life design coaching) hebben geresulteerd in een actieplan voor de korte en langere termijn in mijn leven! 

Om tot dat plan te komen was het nodig om uitvoerig stil te staan bij een aantal onderwerpen. Wat vind ik echt belangrijk, qua privé, werk, gezondheid, vrije tijd, financieel. Waar wil ik mijn energie voor gebruiken, hoe wil ik in mijn tijd indelen? 

Na veel denken maar vooral voelen, is mijn indruk dat dit traject ervoor heeft gezorgd dat ik meer inzicht heb gekregen in waar ik nu sta en waar ik wil gaan staan. Ik ben me bewust van wat ik belangrijk vind, wat ik wil doen en dat het daarbij helpt om mijn gevoel binnen te laten komen om er vervolgens beter mee om te kunnen gaan. Dankjewel Marc. Ik kijk terug op een aantal mooie gesprekken met concrete tools (privé en zakelijk) voor de toekomst! ”

En daar word ik blij van. Mooi dat je de regie hebt en balans hebt gevonden met jouw life design. 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin