Home » Life coaching » De moedige stap van Esther

De moedige stap van Esther

door | 28 jan, 2020 | Geld, Life coaching

Gisteren weer een prachtig voorbeeld van client Esther, die uit de bankwereld van de Rabobank de moedige stap zet naar de goede doelen wereld. Ze gaat bij dragen om de wereld veel beter te maken door bij Edukans te gaan werken per februari.

Dit proces ging niet vanzelf. Eerst moet je bij je diepste drijfveren komen. Zo weet je wat jouw doel is in het leven. Dit is het life planning proces waar je doorheen gaat. Soms vertraag je daardoor om uiteindelijk te versnellen. Dit vraagt moed en toewijding. Als life design coach begeleid ik je door het proces, hoe spannend ook…

Om dat te durven heb je ook overtuiging en wilskracht nodig. Wilskracht betekent dat je echt ten diepste voelt wat er voor jou toe doet. Als je intrinsiek weet wat je bestemming is, dan wordt het eenvoudig. Alles wat daarna komt is makkelijker. 

Alle belemmeringen en overtuigingen die je er juist van weerhielden om het niet te doen, kan je vanuit de energie die je voelt en die vrijkomt als je weet waar jij naar toe wilt, omvormen naar actie. Trust me, ik ben daar ook geweest. En nog soms.

Geldobstakel
Bij bijna alle cliënten die ik mag helpen komt geld als grootste obstakel naar voren. Geld is de grootste belemmering om niet voluit te leven. Als life planner zorg ik samen met je dat er balans is tussen een gezonde geldmindset en je life design. Als deze in balans is, kan je in actie komen. Immers als je de component geld loslaat, dan wordt het lastig in deze wereld.

Wil je daar van af? 

Ik heb vijf geldvragen voor je. Als je mijn ereader nog niet hebt gedownload, doe het zonder kosten en zet nu de eerste stap op: marcwilhelmus.nl

 #lifedesign #lifeplanning #proces #geldmindset #geldobstakel #geld #balans #overtuiging #wilskracht #bestemming #moed #energie #actie #moedig #veranderen #omvormen 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin