fbpx

“Hoe je de belangrijke zaken in je leven en werk voorrang geeft, zonder dat het je financieel  opbreekt”

Eindelijk je mooiste leven leiden, dat voor jou belangrijk is? Vol kwaliteit, energie… vrijheid? Met Life Design Coaching leef je zoals je het echt wilt. En hou je rekening met je financiële kaders en mogelijkheden.

Je wilt een happy leven waar je veel energie van krijgt maar:

Je voelt elke maand de last van de hypotheek op je schouders. De druk van je maandsalaris — je zal vast nergens meer gaan verdienen dan hier. Of misschien zit het bij jou anders en heb je een bankrekening die alsmaar leger raakt…

Geld staat in de weg…

Hoe het ook zij: geld is een lastig te nemen obstakel als je het leven wilt leiden dat jij voor ogen hebt. Ik bedoel niet geld, ik bedoel jouw geldmindset. Die staat alles in de weg.

Je geldmindset heb je aangeleerd. In je vroege jaren al. Van je omgeving, je ouders en misschien van je partner. En het goede nieuws is: die geldmindset kan je veranderen.

.

De geldregels in jouw hoofd

Wat ik hierboven beschrijf zijn allemaal regels die in jouw hoofd zitten, in jouw ‘mind’. Pas je die regels aan, dan krijg je ruimte om de dingen te doen die voor jou echt belangrijk zijn.

Wat is Life Design Coaching?

Hoe zou het voor jou zijn om begeleid te worden die geldmindset aan te passen zodat je er geen last meer van hebt. Zodat die je niet meer in de weg staat.

In Life Design Coaching word je begeleid om een plan te maken voor het leven dat er voor jou echt toe doet. Met jouw doelen kom je vol in actie — en met een gedegen financieel plan uiteraard zodat je je doelen ook echt kunt realiseren.

Zodat je het leven leidt dat er voor jou echt toe doet.

Werkt dat dan?

Dat is een van de meest gestelde vragen. Wat Life Design Coaching precies is (download de brochure) en of het dan werkt.

Aanbod: Vier verschillende pakketten. Het Loopbaandesign pakket, Life design Pure, Comfort,
Exclusive

 

-> Zie de vier verschillende pakketten loopbaan- en life design via bovenstaande knop voor meer informatie en prijzen, met tijdelijk een mooie actieprijs ivm. corona. Omdat veel mensen hun leven en werk willen of moeten veranderen wil ik het financieel aantrekkelijk maken. Download de brochure voor alle details.

Financiering pakketten

Dit wordt vaak door de werkgever vergoed. Kan ook vaak via persoonlijk ontwikkelbudget, outplacement of bij ontslag in een vaststellingsovereenkomst. Ondernemers kunnen de kosten vaak aftrekken in de zaak. Particulieren onder scholingskosten. Voor meer informatie, neem even contact op via de balk hier direct onder en/of informeer bij je accountant of boekhouder.

 

“Ik vond het fijn om zo een jaar met je te reizen. Onze gesprekken hebben me mede geleid tot waar ik nu sta. Aan het begin van een prachtige carriere en ik zie me zelf daarin als krachtige motor.”

 

Sharon, 1 juli 2020

“Vooraf wist ik niet precies wat ik van een life design coaching en life planning kon verwachten. Begin 2018 ben ik gestart met het traject bij Marc en het was gaaf om iemand dichtbij te hebben als Marc die me heeft geholpen tot nieuwe, verbeterde, andere, slimmere inzichten te komen. Het heeft mij een steviger fundament gegeven, inzicht wie ik ben, waar ik voor sta en wat mijn belangrijkste waarden en overtuigingen zijn. Cruciaal daarbij was Marc’s vermogen goed te luisteren, zich in te leven zonder oordeel uit te spreken en dóór te vragen op de momenten waar het nodig was.

 

Emiel, 1 februari 2019

Manager , Bankwezen

Gratis Ebook: Hoe is jouw geldmindset?

Je bent niet tevreden over hoe het nu gaat in je leven. Energie, kwaliteit, vrijheid… ze zijn er zelden en nooit voor langere tijd. Daar wil je naartoe, daarom ben je hier. Ik waardeer je moedige stap. Je volgende stap: kom van je geldblokkades af.

Locatie

Marc Wilhelmus
Haparandaweg 754
1013 BD Amsterdam
06-538 232 76
info@marcwilhelmus.nl

Share This