Lifecoach in Amsterdam

Ontdek alles over wat ik als lifecoach doe en boek een kennismakingafspraak in Amsterdam.

Marc Wilhelmus Coaching en Training in Amsterdam

Welkom. Ik begeleid je graag om te ontdekken wat jij belangrijk vindt in jouw leven.

Het goede adres bij mij als lifecoach

Wat is de reden dat je bij mij op het goede adres in Amsterdam bent als lifecoach?  

 Master of lifeplanning

Ik ben gecertificeerd en master lifeplanner. Dus goed opgeleid, als professional, om jou op de meest optimale manier te kunnen begeleiden. Ik heb allerlei prachtige opleidingen doorlopen. Bij lifeplanning kijken we naar je leven en werk en ook naar jouw relatie met geld. En dat is eigenlijk ook een ander specialisme. Een levensplan zonder je relatie met geld daarop te richten werkt niet en dus bekijken we ook jouw relatie met geld.

Ervaringdeskundig

Ik heb jaren geleden een burn-out gehad en daarna wist ik niet wat ik wilde. Tot ik ook een lifeplanner tegenkwam, die mij hielp om een levensplan te maken met wat ik belangrijk vind in mijn leven. We hebben in een vast lifecoach proces uitgezocht wat nou echt van betekenis was voor mij. In mijn werk resulteerde dit in wat ik nu doe. Ik wilde zelf lifeplanner worden en later ook stress en burn-out coach. Het is allebei gelukt en mijn plan is uitgekomen en ik ben nu lifecoach, loopbaancoach (inmiddels al weer tien jaar) en ten slotte stress en burn out coach.

Ten slotte heb ik al veel clienten mogen begeleiden met een plan met hun leven als lifecoach in Amsterdam. Dus voel je welkom.  Ook als je hoger sensitief bent of denkt te zijn.

lifecoach

Marc is een fijne coach om mee te werken. Eerst heeft hij me geholpen mijn energiebalans op orde te brengen, daarna zijn we meer de diepte ingegaan met een life coaching traject. Het contact was no-nonsense en goed toegesneden op mijn coaching vragen. De materialen die Marc gebruikt waren precies op maat en dat leidde tot goede gespreken. Ik sluit 2022 af met meer energie en zelfkennis en kijk optimistisch en vol vertrouwen uit naar 2023.

Jan, 48 jaar

Manager in finance

Marc is een getalenteerd en empatisch coach bij wie je je snel op je gemak voelt. Hij beschikt over jarenlange coach-ervaring in diverse doelgroepen en sectoren en coacht energiek, enthousiast en direct. Door zijn coachstijl, zijn betrokken, creatieve en ondernemende instelling inspireert en motiveert hij je je doelen te stellen en te realiseren. Marc nogmaals heel veel dank!

Claire, 58 jaar

Adviseur en financieel planner

Life coach

Ik bied als lifecoach in mijn praktijk in Amsterdam verschillende lifecoach trajecten aan.

Waarom een lifecoach?

Het is lastig om zelf een plan met je leven te maken als je dit alleen moet doen. Het heeft tijd nodig en is een proces. Ik gebruik de lifeplanning methode van George Kinder en ben gecertificeerd lifeplanner. Bij het lifecoach proces word je in stappen begeleid en dat proces zit logisch in elkaar. Er is goed over nagedacht en het is logisch qua opzet en concreet.

Wat gaan we dan doen?

Met een lifecoach kan je spiegelen, je krijgt inspiratiewerk vooraf en stap voor stap maken we een levensplan om daar te komen waar je wil met jouw leven en werk. Je leert jezelf beter kennen, wordt meer bewust van je zelf met wat er echt toe doet voor jou. daarnaast word je meer bewust van jouw relatie met geld. En dat is vaak erg inzichtgevend. We hebben allemaal ervaringen met geld, zowel positief als negatief. En gedrag met geld. Maar ook regels over geld in ons hoofd. Die worden allemaal besproken, zodat je je relatie met geld kunt richten op jouw nieuwe leven, met voor jou er echt toe doet.

Koers en richting in je leven.

Mijn ervaring is dat je zelf veel energie gaat voelen voor wat voor jou werkelijk belangrijk is in je leven als je een lifecoach traject volgt. Het is realiseerbaar en geeft een gevoel van rust en vrijheid.

Stappen bij lifecoaching:

 

  1. Ik begin daarom altijd eerst met een kosteloze kennismaking (als optie online) van 30 minuten, zodat jij mij leert kennen en ik jou. Een goede klik is belangrijk. We nemen dan jouw doelen door en alvast een voorproef op wat jij belangrijk vindt in jouw leven voor het lifecoaching traject. En al jouw vragen natuurlijk.
  2. Welk traject sluit het beste aan? De keuze voor welk pakket het beste aansluit, help ik je bij. Het uitgebreide lifecoach pakket is met name als je in de uitvoeringsfase van je levensplan meer begeleiding wilt. Dat is belangrijk als stok achter de deur en mooi om het samen te doen.
  3.  Een lifecoach overeenkomst van het traject naar keuze stel ik voor je op. De kan je ondertekenen en dan kunnen we snel van start.

Vergoeding kosten door werkgever

Regelmatig wordt een lifecoach traject vergoed door de werkgever.  Vraag naar de opties. Als je ondernemer bent, kan je de kosten vaak aftrekken.

Ik kan je daarbij helpen.Het scheelt de werkgever ook veel kosten als je iets anders wilt in je leven en je gezond blijft en niet uitvalt uit het arbeidsproces.

Prijzen voor een lifecoach traject  in Amsterdam

Kijk welke mogelijkheden er zijn als je bij mij een  lifecoach traject wilt starten. Start nu met een kosteloze kennismaking en gun het jezelf!

Alle bedragen inclusief 21% btw

Marc Wilhelmus Coaching en Training

Haparandaweg 754
Amsterdam, Noord Holland 1013BD
Nederland
Telefoon: 06-53823276
E-mail: info@marcwilhelmus.nl
URL: https://marcwilhelmus.nl/
Btw-nummer: NL002167376B98
Kamer-van-Koophandelnummer: 34279025
Prijsindicatie: $$$
Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Nogmaals veel dank voor de geweldige begeleiding. Je kon het niet mooier verwoorden: Ik heb de regie weer terug over mijn eigen leven en bruis van energie. Wat voelt dat goed! Daarnaast ben ik blij met de klik die ik met je voelde, waardoor ik het maximale uit dit traject heb gehaald. Ga zo door, ik zal je zeker aanbevelen

Danielle, 46 jaar

Marketing manager

Een jaar geleden koos ik bewust voor Marc als coach door zijn expertise in zowel stress en burn out als loopbaan begeleiding.
En wat een gouden combi is dit! Voor je überhaupt ruimte hebt voor verandering, moet je weten hoe je met je burn out of stress klachten om moet gaan. No worries, samen met Marc zul je uitzoeken, waar jij staat en waar je behoefte aan hebt.
In mijn pré-Marc era, twijfelde ik heel erg of ik mezelf zo verkeerd inschatte. “Ik ben toch best een energiek en gemotiveerd persoon?” Ik leek laks en alsof ik niks wilde doen.
Marc is een van nature prettig en begaan persoon. Knap hoor! Ik vind dat hij ervoor zorgt, dat je snapt hoe mild je eigenlijk voor jezelf moet zijn. En dat je dat ook echt moet doen. Gezondheid gaat boven ALLES. Thanks Marc, voor alles dat je bent.

Sofia, 29 jaar

Creative designer

Life coach in Amsterdam

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor de mogelijkheden van een lifecoach traject in Amsterdam.  En voor een kennismakingsgesprek. 

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.