Eindelijk je mooiste leven leiden, dat voor jou belangrijk is?

Met werk waar je wél blij van wordt, genoeg vrijheid en zonder financiële stress? Ik begeleid je, om samen een plan te maken voor jouw nieuwe loopbaan en leven, zodat je kan leven zoals je echt wilt!

Herken je jezelf hierin?

9

Geeft je werk je geen energie meer?

Krijg je veel stress van je werk omdat je altijd het gevoel hebt dat je nog van alles “moet”? Deadlines, targets en (online) meetings? Lastig om jezelf te motiveren en activeren? Je bent zondagavond al onrustig, omdat je weer moet werken, de komende week, maar het amper op kan brengen.

9

Maak je je zorgen om je financiële toekomst?

Zou je graag andere keuzes willen maken, maar durf je niet omdat al je vaste lasten gewoon doorlopen? Heb je het gevoel dat je niet hetzelfde inkomen kunt verdienen als je iets gaat doen wat je echt leuk vindt?

9

Wil je wat anders, maar geen idee wat?

Je vindt je werk en leven niet meer leuk en wilt wat anders, maar ja wat dan? Wat zijn je kwaliteiten en waar krijg je nou energie van? Je voelt al een tijdje dat er wat moet veranderen, maar toch kom je niet in actie en blijf je hangen.

9

Zit je in een re-organisatie en weet je niet of je je baan behoudt?

Wellicht voel je je onzeker, zie je geen perspectief. Je hebt jaren gewerkt en je best gedaan, en nu lig je er misschien uit. Dit brengt de nodige stress met zich mee. 

9

Vind je het moeilijk om focus aan te brengen?

Je hebt altijd nieuwe ideeën, projecten en je bent snel afgeleid. Je hebt eigenlijk structuur nodig, maar vindt die niet, zodat je zaken niet afmaakt.

9

Word je moe van het kijken en zoeken naar vacatures? Met al die eisen?

Ben je al wel opzoek naar ander werk, maar word je moedeloos van alle eisen die er gesteld te worden? Ben je onzeker over je kwaliteiten en over wat je graag zou willen en nog kan? Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer, en geef je daardoor uiteindelijk maar op.

9

Minder energie en een korter lontje

Privé wordt je er geen leuker persoon van. Ben je altijd moe, ook na het werk? Heb je te weinig tijd en energie voor je gezin en kinderen en voel je je schuldig daarover? Heb je zelfs minder zin in de leuke dingen? Of vlucht je juist in dingen als bijvoorbeeld alcohol of eten? Het beheerst je privé leven en je zit gevangen in een negatieve spiraal.  

Wil je weer werk doen waar je wél voldoening uit haalt? En waardoor je privé ook weer kunt genieten van leuke dingen? 

Bevrijd jezelf, kom uit die sleur!

Er zijn vast wel eens angsten en overtuigingen die ervoor gezorgd hebben, dat je nog steeds vast zit in hetzelfde. Een nieuwe stap maken is ook spannend! Maar… als je echt een ander leven wil, ben jij de enige persoon die daar verandering in kan brengen. Jij hebt de sleutel tot jouw nieuwe leven. 

Tijd voor actie. Je kan samen met mij uitzoeken wat je wel wilt en wat ervoor jou toe doet. Werken en leven waar je wel energie van krijgt, zodat je weer zin hebt om op de maandag met je werkweek te starten, zonder stress en met plezier. Jij hebt de regie over je leven, als je dat besluit. Maak die keuze en stap uit je comfortzone. Alleen jij bepaalt dat. Het leven is al zo kort. Voel je weer vrij. Vrijheid om te leven en werken zoals jij wilt.

Laat je leven niet leiden door anderen. “Stop living the lives of other people” en “listen to your own inner voice” zoals Steve Jobs zei. 

” Koers en richting met jouw loopbaan en leven. 

Focus op wat JIJ belangrijk vindt!”

Nieuwe keuzes maken gaat veel sneller als je begeleiding zoekt!

Na mijn eigen burn-out meer dan tien jaar geleden, doe ik nu wat ik graag wil, namelijk cliënten helpen als ze stress- en burn-out klachten hebben en bij hun loopbaan- en levenskeuzes. Je hoeft het niet alleen te doen!

Bij het maken van nieuwe keuzes komen stappen kijken, die vaak eng lijken en onveilig voelen. De meeste mensen geloven dat het niet mogelijk is om hun beste leven te hebben, en geven daarom bij voorbaat al op. We leven ons leven meer dan 90% van de tijd op de automatische piloot. Tijdens onze begeleiding gaan we kijken wat je echt wil en wat de mogelijkheden zijn om dit te bereiken, volgens een gestructureerd stappenplan. Stapje voor stapje, waardoor je bewust keuzes kan maken. Je leert jezelf beter kennen en krijgt weer nieuwe energie!

Wil je nu een afspraak maken voor begeleiding?

Dan kunnen we kennismaken en kijken waar jij tegenaanloopt en welke mogelijkheden er zijn.

Ervaringen van mijn klanten

Wat een eye-opener was mijn loopbaantraject bij Marc! Marc laat je nadenken door de juiste vragen te stellen, is oprecht geïnteresseerd, weet waar hij het over heeft en laat je op je gemak voelen. De vragenlijsten en testen sluiten goed aan bij het traject en zorgen voor nog meer inzicht. Marc onwijs bedankt voor je enthousiasme, kennis, geduld en de gezellige gesprekken. Ik weet wat me te doen staat!
Kim, 31 jaar

Spoedeisende hulp verpleegkundige

In april ben ik bij Marc gestart met met loopbaantraject. Ik had van te voren niet direct een duidelijk doel voor ogen, maar ik wilde bereiken dat ik meer energie uit mijn werk zou krijgen en ik “fluitend” naar mijn werk zou gaan.
Marc is een zeer fijne gesprekspartner en coach. Met behulp van diverse instrumenten en goede diepgaande gesprekken is er een duidelijk beeld ontstaan wat mijn competenties zijn, welke interesses ik heb en waar mijn kracht ligt. En zeker belangrijk voor mij is dat het duidelijk is geworden van welke banen ik energie krijg. Concreet betekent dit voor mij dat ik een nieuwe studie ga volgen en mij verder ga ontwikkelen in deze nieuwe branche.
Marc geeft mooie en duidelijke adviezen en laat je zien welke mogelijkheden er zijn en op welke manier je je toekomst verder vorm kan geven.
Dennis, 38 jaar

Regio consultant brandweer

Wat krijg je in de begeleidingstrajecten?

Je hebt de keuze tussen een loopbaan, een life coaching traject of een combinatie van beiden.

LOOPBAAN & LIFE COACHING

1-op-1 coachsessies

Bij alle pakketten zijn de coachsessies de basis. Deze kunnen zowel online als offline plaatsvinden. Het doel van de sessies is om bewustwording te creëren over wie je bent en wat je graag ten diepste wil, waardoor je in actie kunt komen, zodat je weer vrijheid gaat ervaren. Alle gesprekken zijn altijd op maat. Als voorbereiding op de meeste gesprekken, krijg je “inspiratiewerk”, welke ik daarna voorbereid op ons gesprek. Hou er dus rekening mee, dat je naast gesprekken ook zelf bezig bent tussen de gesprekken door met opdrachten, vragenlijsten of testen.

LOOPBAANCOACHING

Persoonlijke online omgeving

Je krijgt toegang tot een online omgeving waar allerlei testen klaarstaan voor je. We beginnen met een drijfveren test. Ofwel waar krijg je energie van? Daaruit volgt een rapport, welke we bespreken tijdens de eerstvolgende sessie. Daarna kijken we naar de je interesses en competenties door middel van een andere vragenlijst. Die bespreken we ook tijdens een gesprek. Ook krijg je toegang tot een beroepen- en opleidingen database. Daarbij vindt je veel beroepen die passen bij je interesses en competenties, al veel gerichter dus. Je kan elk beroep en functies uitzoeken en bekijken. Daarbij inbegrepen zit een gericht vacature zoeksysteem, waarbij je vacature alerts kunt instellen. Je krijgt dan mails op week- of bijvoorbeeld dagbasis met actuele vacatures van de functies die je gekozen hebt. In dit systeem zitten veel actuele vacatures  uit heel Nederland. De vacatures zijn heel specifiek gericht op jouw interesses en competenties. Dus heel persoonlijk. Voordeel wat ik veel terugkrijg van clienten is, dat je dan niet meer naar vacatures sites hoeft te zoeken, waar je door de bomen het bos niet meer ziet, maar juist gefocust zoekt.

LIFE COACHING

Gesprek over jouw geldmindset en geldstijl

Je krijgt voor ons gesprek een vragenlijst en uitgebreid rapport over jouw sterkste geldstijl en jouw relatie met geld. (Money Habits rapport)

Bij life coaching hebben we een aparte sessie over jouw relatie met geld. Je krijgt een vragenlijst en jouw geldstijl in een rapport. Maar ook inzicht in jouw geldmindset. Als je hier meer bewust van wordt, dan kan je die dingen veranderen, waar je last van hebt in relatie tot dit thema tot geld. Als je meer bewust bent van jouw relatie tot geld en jouw geldstijl dan kan je in je life plan betere keuzes maken, die financieel ook doordacht zijn.

Als je vindt dat je hier meer begeleiding in kan gebruiken, dan is er optioneel het pakket Geldcoaching. Dan kriig je 3 gesprekken en gaan we veel dieper kijken. Zie ook hieronder bij geldcoaching. Je krijgt dan korting als je trajecten combineert.

Optioneel bij loopbaancoaching

 

 

 

 

GELDMINDSET COACHING

Geldcoaching traject:

Geld is vaak een obstakel om te komen waar jij wilt in je leven. De hypotheek moet ook betaald of de huur. En hoe moet dat dan? Ik kan toch niet zomaar alles kiezen? Je moet wel genoeg geld verdienen? Zomaar een overtuiging.

Je geldmindset bestaat uit jouw overtuigingen over geld die je hebt geleerd of hebt meegekregen, je ervaringen met geld en je gedrag met geld.

We kijken in dit persoonlijke traject ook naar je emoties en gevoelens rondom geld. Geld roept vaak emoties op en kan pijnlijk zijn of heel prettig als je er leuke ervaringen mee mogelijk kan maken of dingen kan kopen. Alles is wel een onderdeel van jouw relatie met geld.

Je leert je eigen geldmindset (her)kennen en op een zodanige manier, dat je hem ook kan veranderen als hij niet ten dienste staat van jouw gewenste leven. Als je geldmindset ondersteunend is aan jouw gewenste leven, dan is de kans veel groter dat je bereikt wat je wil, omdat je juist rekening met geld houdt.

Dit traject van vier gesprekken, helpt je om je bewust te worden van jouw geldstijl, van jouw geldmindset en je relatie met geld. Tijdens de kennismaking kunnen we kijken of dit bij je past, als je je relatie met geld wilt verbeteren of veranderen, zodanig dat deze ondersteunend is in je leven en niet andersom.

NU voor € 425 inclusief 21% btw

LOOPBAAN- & LIFE COACHING 

Persoonlijk Loopbaan- of Levensplan

Om werkelijk verandering aan te brengen in je leven, moet je knopen doorhakken en vooral gaan DOEN. Daarom is het belangrijk om aan de slag te gaan met een realistisch en gestructureerd plan, afhankelijk van wat je graag wil bereiken. Naar aanleiding van onze eerdere gesprekken, de uitslagen van de vragenlijsten en jouw inzichten, creëer je zelf een plan, die we vervolgens in de sessie bespreken en gaan uitvoeren.

 

Nieuw in 2023 is, dat je een werkboek krijgt en toegang tot Marc Wilhelmus Online Leeromgeving als je kiest voor life coaching.

Je wilt koers en richting  in je werk en leven! Welk begeleidingstraject kan je kiezen?

Het is best spannend voor je om deze stap te zetten. Ik begin daarom altijd eerst met een kosteloze kennismaking (als optie online) van een half uur, zodat jij mij leert kennen en ik jou. We kijken dan samen welk traject het beste aansluit.

Let op: Op alle pakketten krijg je korting in combinatie met het stressherstelpakket. Informeer voor de mogelijkheden.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw

Optioneel:

   • meer sessies in overleg in de trajecten
   • maandbetaling of kwartaalbetaling mogelijk tegen geringe meerprijs
   • Losse sessies of een aantal gesprekken mogelijk op aanvraag. Uren tarief (inclusief 21% btw). Vanaf 1-1-2023 € 130,00
   • Meerdere sessies op uren basis op basis van maatwerkofferte.

Met vertrouwen de toekomst in en genieten van een ontspannen leven en loopbaan! 

R

Weer werk en het leven waar je blij van wordt

Waar werk eerst altijd stress gaf, zit je nu eindelijk weer op je plek. Je werk geeft je voldoening en je weet waar je wel en juist geen energie van krijgt. Je durft eerder “nee” te zeggen als het te druk wordt en aan te geven wat je nodig hebt. Daarnaast heb je financiële rust gecreëerd voor jezelf wat zorgt voor rust in je hoofd.

R

Betere balans werk en privé

Je ervaart eindelijk meer balans tussen werk en privé. Je hebt weer vrije weekenden en avonden en je hoofd is leeg! Je hebt weer tijd voor je hobby’s en voor je gezin. Tijd voor jezelf! Dat zorgt er ook voor dat je weer met plezier naar je werk gaat. Je voelt meer innerlijke rust en hebt weer regie over je eigen leven.

R

Meer vrijheid en (financiële) rust

Je voel je niet langer gevangen, maar je ervaart vrijheid in jezef en voor je omgeving. Je hebt ook tijd ingepland dat er even niks “moet”. Er is veel meer “willen” dan “moeten”. Je leeft je waardes meer, waardoor dingen je geen energie meer kosten maar juist energie opleveren. Je hebt minder financiële zorgen en bent je meer bewust van je geldmindset, zodat je de door jouw gewenste levensstijl kan hanteren. Dat geeft een gevoel van vrijheid!

Praktische informatie

We beginnen altijd met een gratis kennismaking. Vervolgens kijken we samen wat het beste vervolg is.

Alle sessies kunnen zowel online als offline in mijn praktijk in Amsterdam plaatsvinden.

Ik ben altijd heel persoonlijk betrokken bij mijn cliënten en leer je dus graag kennen. Ik werk in overleg samen met jou en je werkgever. Ik fungeer graag als vertrouwenspersoon.

Voor wat betreft de investering die je doet en of de kosten vergoed worden, kijk dan hieronder bij veelgestelde vragen.

Ben je klaar voor een meer ontspannen en een vrijer leven met meer financiële rust?

Dan kunnen we tijdens de kennismaking kijken wat het beste bij je past, en je situatie samen bekijken.

Veelgestelde vragen

Wordt dit vergoed?

Soms wordt je begeleiding deels of voor 100% vergoed door je werkgever als je in loondienst werkt. Ik kan daarbij samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn bij jouw werkgever.

Of je hebt een persoonlijk ontwikkelbudget wat je kan gebruiken en inzetten.

Als ondernemer zijn er ook mogelijkheden en fiscale voordelen. Deze kan je  in overleg met mij en  je boekhouder bekijken.

En veel clienten investeren in hun eigen ontwikkeling en betalen het traject gewoon  zelf, omdat ze een mooi leven willen zonder stress en met meer vrijheid. En dat is goud waard.

Hoe werkt de betaling?

Als je na de kennismaking een traject afsluit, dan ontvang je een overeenkomst ter ondertekening. Vervolgens plannen we onze eerste afspraak en stuur ik jou een factuur die je kan overmaken.

In de meeste situaties als de werkgever jou vergoed, loopt het proces hetzelfde en declareer je jouw traject deels of geheel bij je werkgever.

In sommige gevallen wil de werkgever de factuur rechtstreeks voor je betalen. In dat geval overleggen we even samen wat het beste is.

In overleg kan je ook in een aantal termijnen betalen. Informeer hierover voor de mogelijkheden.

Ik vind een traject volgen best wel spannend, wat nu?

Het is natuurlijk een spannende stap die je zet, maar elke client die ik begeleid, geeft aan, dat ze veel eerder hadden willen beginnen. Omdat het ze zoveel bewustwording geeft en nieuwe resultaten in hun leven oplevert. Dus zet jezelf eroverheen en je zal merken dat het inspirerend is en je wil er meer van. Waarom? Omdat je oprecht investeert in jezelf en je toekomst. En je kan tijdens de intake kijken samen met mij wat je nodig hebt en of een traject bij je past.

En we doen het stap voor stap, zodat het  overzichtelijk blijft voor je.

Ben je een gekwalificeerd coach?

Jazeker! Ik ben Master of lifeplanning en begeleid vanuit mijn praktijk al jaren clienten met loopbaan en life coaching vragen.

Jaarlijks doorloop ik een programma om up to date te blijven, zodat  ook ik up to date  blijf met de nieuwste en beste begeleidingsmethoden en mezelf  ook blijf ontwikkelen. Dat is belangrijk in dit vak.

Wat is het verschil tussen loopbaan coaching en life coaching?

Het verschil zit hem met name in de focus.

Gesprek over geld

Een ander verschil is, dat we bij life coaching in een apart gesprek naar jouw geldmindset kijken. Ofwel jouw relatie met geld. Omdat geld vaak het grootste obstakel is om voluit te leven en je kan weerhouden van het realiseren van je plan.

Bij loopbaan coaching is dit een optie die je extra kan  afnemen.

Ofwel waar richt je je op?

Life coaching:

-> Focus meer op je leven in het algemeen. Waarbij je dingen wilt veranderen. Voorbeelden:

 • Eindelijk richten op meer passie en geluk in je leven?
 • Een hobby die er nog nooit van is gekomen, maar die je wel wil.
 • Minder werken met meer kwaliteit van leven? Met financieel ook de juiste keuzes.
 • Vrijwilligerswerk en iets teruggeven aan de maatschappij?
 • Jezelf verder en anders ontwikkelen?
 • Je wilt iets nieuws in je midlife? Maar wat?

Alles kan met wat jij belangrijk vindt in jouw leven. Natuurlijk is niet alles maakbaar, maar veel wel.

Loopbaancoaching:

-> Focus op werkende leven

Als je meer op richt op  een verandering in je werkende leven of een verandering in je loopbaan die wat verder gaat? Dan gaan we gericht kijken naar waar jij energie van krijgt en vervolgens kijken we naar je interesses en kwaliteiten. Tenslotte naar passende  beroepen en functies tot en met vacatures waarop je nu veel gerichter kan solliciteren. Met behulp van moderne systemen. Met deze manier, doe je dit vanuit je kracht in plaats van je afhankelijk op te stellen als je solliciteert. Jij kijkt wat jij belangrijk vindt en of de job bij je past en niet andersom. We kijken ook naar opleidingen, die  je wilt volgen of nodig hebt.

Krijg ik korting als ik een stressherstel traject volg?

Jazeker. Tijdens de kennismaking kunnen we dit doornemen. Als je beide trajecten combineert, dus eerst een stressherstel traject volgt en daarna 1 van bovenstaand trajecten dan ontvang je een  korting. 

Als je dit bij aanvang direct doet; zelfs nog een extra korting. Dit doe ik, om je te motiveren en is een stok achter de deur.  Je  weet precies waar je aan toe bent.

Zoals een client van mij het noemde is dit een gouden combinatie, omdat veel clienten iets anders willen in werk en/of leven na een stressherstel traject en als een heel logische stap wordt ervaren.

Welk traject kan ik het beste kiezen?

Tijdens de kennismaking, inventariseer ik wat jij nodig hebt.

Dan kan ik je ook goed adviseren of een totaalpakket bij je past of een loopbaan of life coaching pakket.

Ik loop ook bij een psycholoog, past dit traject dan ook bij mij op dit moment?

Tijdens onze kennismaking kunnen we samen verder kijken wat voor therapie je hebt en wat voor soort begeleiding. Dan kan ik daar beter antwoord op geven.

De huisarts is in deze ook belangrijk om mee te overleggen met name qua belasting.

Vaak als je je ontwikkelt naar  jouw toekomst en nieuwe loopbaan en leven, dat jij belangrijk vindt, versterkt dit elkaar.

Je bepaalt koers en richting in je leven en dat geeft motivatie, inspiratie en rust.

We kijken samen of dit het moment is om te starten en zo nee, dan kijken we wanneer het wel zou kunnen, zodat jij  je goed voelt en de energie er voor hebt.

Ervaringen van mijn klanten

In mijn loopbaancoach traject heb ik Marc leren kennen als een professionele ‘sparringpartner’ welke in een relatief kort tijdsbestek ervoor zorgt dat je jezelf (nog) beter leert kennen en je een spiegel voorhoudt waarom je de dingen doet, zoals je ze doet. Het doorspreken en doorgronden van de diverse ingevulde scans van mij als deelnemer hebben hier zeker aan bijgedragen. Derhalve een zinvolle investing in je zelf!

Bart, 43 jaar

Productmanager bankwezen

Ik heb een life coaching traject gevolgd. De voornaamste reden voor mezelf was het het onrustige én ontevreden gevoel dat ik had, de afgelopen jaren over een gewenste verandering in mijn leven. Maar ik kon hier niet goed vorm en richting aan geven. Ik voegde steeds meer dingen aan mijn lijstje toe maar deed er feitelijk niks mee.
We zijn samen begonnen aan een traject om mijn wensen en dromen vorm te geven in mijn huidige leven.

Soms is het proces lastig en emotioneel. Maar Marc helpt je, met zijn tomeloze enthousiasme, er steeds weer goed bij en leidt je, stap voor stap, door het proces.
Langzaam zie ik steeds meer de veranderingen ontstaan die ik wil in mij leven.

Ben Marc dan ook erg dankbaar voor zijn hulp en enthousiasme!

Peter, 46 jaar

Account manager

Eindelijk ontspannen en vrijer kunnen leven. Het is ook voor jou mogelijk!

Stapje voor stapje bekijken wat er nodig is om dit te bereiken. Vraag kosteloos een intake gesprek aan.