fbpx

Trots op mijn nieuwe NFG licentie. (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Als stress en burn out coach ben ik nu ook eindelijk in de zorg bezig. Eindelijk. Hiermee komt mijn droom uit en mijn eigen life design. 

Mensen helpen die dreigen vast te lopen met stressklachten tot burn out en daarna een life design maken met wat iemand echt belangrijk vindt in zijn/haar leven. 

Dankbaar voor!

Het “geitenpad” wat ik heb gelopen was smal de afgelopen jaren, maar wel duidelijk. Af en toe van het paadje vallen, behoorlijke hoogten die ik moest oversteken op een wiebelige brug maar toch elke weer de weg terug kunnen vinden op mijn intu├»tie. Omdat ik de energie van binnen voelde bleef mijn daadkracht aanwezig. Ook als het heel moeilijk was op momenten en het pad heel steil omhoog liep en ik hoogtevrees kreeg. Ik heb altijd mijn focus gehouden en er op vertrouwd dat het zou komen. Life planning pur sang en practice what you preach.

Share This