Home » Stress en burn-out » Druk , druk, druk…..pffff….

Druk , druk, druk…..pffff….

door | 15 feb, 2020 | Stress en burn-out

Druk, druk druk…

Het is inmiddels half februari en iedereen is weer in volle vaart aan het werk. Als je wilt afspreken dan kan dat wel, maar het is druk. Even in de agenda kijken… Over 3 weken? 

Avondevents, personeelsbijeenkomsten, inspiratiesessies, klantbijeenkomsten; allemaal hartstikke gaaf en interessant. Maar soms wellicht helemaal niet en is het een “moetje”

Wanneer je langere tijd inspanning in je werk levert, moet je ergens rust inbouwen. Anders belast je jezelf teveel. Het is gek dat weinig mensen zich dat realiseren. Dus als je consequent hard werkt, ga je je vermoeider voelen. Je staat ’s avonds nog “aan”, en ’s nacht lig je in bed nog te piekeren. Dit is een signaal dat je serieus kan nemen: Je lichaam en je brein vraagt om rust… 

Wil je weten hoe? Kom in alle rust eens een kop koffie drinken. Ik vertel je graag hoe jij je herstelvermogen vergroot. 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

Je eigen stressorkest

Je eigen stressorkest

Iedereen heeft volgens professor Christiaan Vinkers zijn eigen stressorkest: “Elk lichaam heeft een eigen stressorkest met instrumenten die allemaal samen spelen. Die zorgen ervoor dat je in staat bent om een uitdagende omgeving het hoofd te bieden en veerkrachtig te zijn.” Bron: Metro: “Stress onder de loep: wat gebeurt er in ons brein als we stress hebben? ” Artikel van Sharon van der Werf in Metro

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin