Home » Stress en burn-out » Druk , druk, druk…..pffff….

Druk , druk, druk…..pffff….

door | 15 feb, 2020 | Stress en burn-out

Druk, druk druk…

Het is inmiddels half februari en iedereen is weer in volle vaart aan het werk. Als je wilt afspreken dan kan dat wel, maar het is druk. Even in de agenda kijken… Over 3 weken? 

Avondevents, personeelsbijeenkomsten, inspiratiesessies, klantbijeenkomsten; allemaal hartstikke gaaf en interessant. Maar soms wellicht helemaal niet en is het een “moetje”

Wanneer je langere tijd inspanning in je werk levert, moet je ergens rust inbouwen. Anders belast je jezelf teveel. Het is gek dat weinig mensen zich dat realiseren. Dus als je consequent hard werkt, ga je je vermoeider voelen. Je staat ’s avonds nog “aan”, en ’s nacht lig je in bed nog te piekeren. Dit is een signaal dat je serieus kan nemen: Je lichaam en je brein vraagt om rust… 

Wil je weten hoe? Kom in alle rust eens een kop koffie drinken. Ik vertel je graag hoe jij je herstelvermogen vergroot. 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin