Home » Stress en burn-out » Managers let op! Heeft je medewerker stress of burn-outklachten? Hoe herken je de klachten en hoe kun je dit vaststellen?

Managers let op! Heeft je medewerker stress of burn-outklachten? Hoe herken je de klachten en hoe kun je dit vaststellen?

door | 18 nov, 2021 | Stress en burn-out

Wat kan je doen als leidinggevende? Wees er op tijd bij. Met name voor de medewerker, maar ook voor het bedrijf erg belangrijk om op tijd te zijn.

De zorg wordt helaas door de nieuwe piek met Corona overbelast en de GGZ is naar eigen zeggen ook overvol, met helaas lange wachtlijsten tot gevolg. Niet bij mij.

-> Zorg dat de medewerker eerst en direct stressbegeleiding krijgt en voorkom erger en onnodig lange hersteltrajecten. Ik heb nu geen wachtlijst, dus kan ook snel begeleiding geven. 

Uniek: We beginnen met een meting van de ernst van de stress/burn-out klachten, zodat we een eerste inschatting kunnen maken van de duur van herstel voor de medewerker. En dus snel duidelijkheid aan zowel de medewerker als de leidinggevende kunnen geven. Dat is van wezenlijk belang.

Tijd voor actie: 

Stap 1: Urgent? Neem direct contact met me op. Het nummer is 06-53823276 of mail op info@marcwilhelmus.nl

Stap 2: Download de brochure via de link hieronder.

Stap 3. We plannen een online kennismaking in.

Stap 4. We starten met de energy check up voor de medewerker. 

Stressweek aanbod: In deze week van de stress en volgende week, nu voor euro 85,00 (excl. 21% btw) normaal euro 195,00 (excl. 21% btw) inclusief een half uur gesprek met de medewerker. Lees onderstaand wat de energy check up inhoudt en oplevert:

Inhoud/ resultaat energy check up:

1. Inzicht in de hoogte van het stressniveau (wetenschappelijk gevalideerd). Zodat er duidelijkheid is. 

Zijn het stressklachten (Matig, gemiddeld) of is het overspanning. Of is het een burn-out? Dat kunnen we beoordelen.

2. Indien nodig qua klachten: een voorstel voor een passend herstelplan en de bijbehorende investering.

3. Een gesprek van een half uur met de  
medewerker over de testuitslagen en wat te doen als eerste stappen. 

4. De medewerker krijgt de eerste basis kennis over stress en burn-out. 

De medewerker wordt, (indien nodig qua niveau klachten) na de Energy checkup direct begeleid. Ook daarvoor is geen wachtlijst! 

Ik ben gecertificeerd partner van CSR Centrum voor stress en burn out.

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

Je eigen stressorkest

Je eigen stressorkest

Iedereen heeft volgens professor Christiaan Vinkers zijn eigen stressorkest: “Elk lichaam heeft een eigen stressorkest met instrumenten die allemaal samen spelen. Die zorgen ervoor dat je in staat bent om een uitdagende omgeving het hoofd te bieden en veerkrachtig te zijn.” Bron: Metro: “Stress onder de loep: wat gebeurt er in ons brein als we stress hebben? ” Artikel van Sharon van der Werf in Metro

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin