Home » Stress en burn-out » Waarom is veranderen zo lastig?

Waarom is veranderen zo lastig?

door | 10 feb, 2020 | Stress en burn-out

Veranderen lastig? Voor de oplossing lees verder. Waarom vinden mensen het zo lastig om te veranderen? Ook ik ervaar dat het lastig is om de dingen anders. te doen. Ik ben nu heel gepassioneerd over stress- en burn-out begeleiding, Ik heb het zelf twee keer meegemaakt, en weet dus als geen ander hoe hard begeleiding nodig is. Life changing, en ik had zelf weinig begeleiding helaas… 1 op de 7 medewerkers ervaart inmiddels chronische stress klachten! Zelf ervaar ik ook dat een nieuwe weg inslaan lastig is. Allerlei beschermingsmechanismen heb ik voorbij zien komen. En gedachten die niet kloppen. Geldbelemmeringen, kan ik het wel, wie zit op mij te wachten, te oud, noem het maar… Zorg dat jij op tijd gaat doen waar je wel energie van krijgt. Zo kun jij het leven leiden wat jij wilt. Kies een mooie opleiding en gun jezelf die. Pak de regie. Kijk niet te veel naar de kosten, en vooral; Luister niet naar je belemmerende mindfucks, het stemmetje in je hoofd.

 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

Een leven lang leren!

Een leven lang leren!

Coaching met een hart zo groot als de wereld! Ik heb na een jaar studie en een prachtige opleiding mijn diploma ACT Coach behaald. Erg blij mee. Wat heerlijk dat je zelfs als je 55 jaar bent, je zelf mag gunnen om weer student te mogen zijn. En met je medestudenten, collega coaches, zoveel mee te kunnen en mogen maken. Kortom: Een leven lang leren. Iedereen kan het op elke leeftijd!

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin