Home » Stress en burn-out » Waarom is veranderen zo lastig?

Waarom is veranderen zo lastig?

door | 10 feb, 2020 | Stress en burn-out

Veranderen lastig? Voor de oplossing lees verder. Waarom vinden mensen het zo lastig om te veranderen? Ook ik ervaar dat het lastig is om de dingen anders. te doen. Ik ben nu heel gepassioneerd over stress- en burn-out begeleiding, Ik heb het zelf twee keer meegemaakt, en weet dus als geen ander hoe hard begeleiding nodig is. Life changing, en ik had zelf weinig begeleiding helaas… 1 op de 7 medewerkers ervaart inmiddels chronische stress klachten! Zelf ervaar ik ook dat een nieuwe weg inslaan lastig is. Allerlei beschermingsmechanismen heb ik voorbij zien komen. En gedachten die niet kloppen. Geldbelemmeringen, kan ik het wel, wie zit op mij te wachten, te oud, noem het maar… Zorg dat jij op tijd gaat doen waar je wel energie van krijgt. Zo kun jij het leven leiden wat jij wilt. Kies een mooie opleiding en gun jezelf die. Pak de regie. Kijk niet te veel naar de kosten, en vooral; Luister niet naar je belemmerende mindfucks, het stemmetje in je hoofd.

 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

Je eigen stressorkest

Je eigen stressorkest

Iedereen heeft volgens professor Christiaan Vinkers zijn eigen stressorkest: “Elk lichaam heeft een eigen stressorkest met instrumenten die allemaal samen spelen. Die zorgen ervoor dat je in staat bent om een uitdagende omgeving het hoofd te bieden en veerkrachtig te zijn.” Bron: Metro: “Stress onder de loep: wat gebeurt er in ons brein als we stress hebben? ” Artikel van Sharon van der Werf in Metro

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin