Home » Stress en burn-out » Zo voorkom je overspannenheid en burn out: In 2017 een nieuw begin maken met een mooi levensplan.

Zo voorkom je overspannenheid en burn out: In 2017 een nieuw begin maken met een mooi levensplan.

door | 6 jan, 2017 | Inspiratie, Stress en burn-out

Het nieuwe jaar is alweer begonnen. Het afgelopen jaar heb ik een aantal nieuwe klanten kunnen helpen met hun eigen levensplan. Wat een mooi vak. Wat zijn ze al ver in wat ze allemaal willen doen in leven en werk. Uitdagend en ook soms lastig. Maar het lukt. Dit jaar komen er reviews van klanten op de site te staan. Ik heb helaas niet zoveel blogs kunnen schrijven het afgelopen jaar. Dat is het enige wat niet helemaal gelukt is. Maar goed, ook ik haal niet al mijn doelen, maar wel veel van mijn eigen levensdoelen in mijn levensplan.

Ik help klanten voordat ze overspannen zijn in werk en leven. Aangezien ik zelf ooit een burn out heb gehad, weet ik hoe dat is. Geen pretje. Dus liever niet dat te hoeven meemaken. Achteraf ben ik heel blij dat ik zoveel heb mogen leren over mezelf en is eigenlijk de burn out een basis geweest voor het leven wat ik zelf wilde leven.

Dat zag ik pas jaren later, omdat ik alles als los zand zag. Een paar van mijn klanten gaven me terug dat ik niet alleen mogelijkheden heb gegeven voor een nieuw levensplan om die samen te maken, maar dat ik ze ook heb behoed voor overspannenheid. Dat is het mooiste compliment wat ik heb gekregen afgelopen jaar. Hoe mooi is het als je dat kan betekenen.

Ben je zelf toe aan een verandering, maar weet je nog niet welke, maar wel dat je wil veranderen? Of voel je dat als je zo doorgaat dat je overspannen zou kunnen worden? Dan zou ik je goed kunnen helpen denk ik.

Voor 2017 wil ik life planning aan nog meer klanten gunnen! Wat een mooi doel. Dus aan de slag! Ik wens iedereen een mooi levensjaar!

lifeplanning

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

Een succesvol loopbaantraject met  client Guido

Een succesvol loopbaantraject met client Guido

Guido heeft een mooi loopbaantraject doorlopen. Door goed te werken aan zijn zelfvertrouwen en welke waarden voor hem belangrijk zijn, is hij snel van stressklachten geswitched naar energie voor een nieuwe loopbaan met een mooie baan die echt bij hem past. Dat ging natuurlijk niet vanzelf.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin