Home » Training » Inspirerende laatste dag eerste jaargroep life planning samen met Genoeg

Inspirerende laatste dag eerste jaargroep life planning samen met Genoeg

door | 3 mrt, 2017 | Inspiratie, Training

Op 17 februari 2017, hebben de deelnemers de laatste dag samen gehad, de eerste jaargroep voor life planning in samenwerking met magazine Genoeg.

De dames hebben hun ideeën gepresenteerd en elkaar, mij en mijn collega Linda Wijkens deelgenoot gemaakt van hun inspirerende levensplannen!  Op allerlei creatieve manieren zijn de plannen gepresenteerd. Fantastisch om te zien dat de dames met veel energie hun plannen presenteerden. Daar word ik nou blij van!

Veel is al in gang gezet en gedaan. Dat het na een jaar niet stopt, is normaal, een levensplan uitvoeren blijft constant in beweging, maar iedereen is erg gemotiveerd om zijn/haar “nieuwe” leven verder in te gaan richten. Ik help de deelnemers daarbij ook daar waar nodig is individueel naar wens verder door coaching of door financiële calculaties om de levensplannen te realiseren.

Allemaal bedankt voor de mooie presentaties, heel veel succes en het was een prachtige laatste dag!

Marc Wilhelmus

 

 

 

Over Marc Wilhelmus

Ik kan jou begeleiden bij stressherstel en keuzes met  je loopbaan en leven. Ik heb behoorlijk wat ervaring op dit gebied en ben ervaringsdeskundig. Dat maakt het een stuk makkelijker om te voelen wat jij nodig hebt qua begeleiding.  Ik heb het zelf moeten doen. Maar jij kan sneller herstellen met  de juiste begeleiding.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin