Wil je meer grip op je geld en je leven?

Help je medewerker om een gezonde geldmindset te creeren met deze workshop.

Ik begeleid je medewerker(s) in om een gezonde geldmindset te creëren. Als medewerkers bewuster zijn van hun geldmindset en hun drijfveren …

Stress preventie, stressherstel en hulp bij loopbaan orientatie/begeleiding

Minder werken? Met (deel)pensioen, of eerder? 

Op een gegeven moment kom je op een leeftijd, dat werk minder belangrijk wordt. Je bent nog vitaal, maar zou misschien wel iets minder hard willen werken. Je interesse verschuift naar iets anders. Leuke dingen doen, met kinderen of kleinkinderen wellicht. Of samen met je partner leuke dingen doen samen.

Of je hebt een mooie hobby, waar je meer tijd voor wilt. Het kan ook zijn, dat je maatschappelijks iets wilt betekenen voor anderen. Zonder dat je er je werk van hoeft te maken.

Maar ja wat kan je dan doen om daar te komen?

Bij al deze wensen, komt het thema geld om de hoek kijken. Als je meer tijd wilt voor jezelf om dit te kunnen doen, dan kost dat tijd in werkende uren. Tijd en geld zijn altijd verbonden met elkaar.

Hoe zou het zijn als je het wat rustiger aan kunt doen en iets minder gaat werken?

Dan komt meteen een geldobstakel: Kan dat wel? Een logische vraag natuurlijk. De oplossing is financieel inzicht. Of je eerder kunt stoppen of minder kunt werken en wellicht al deels of geheel met pensioen kunt gaan. Maar dat zijn de cijfers. Is dat genoeg?

Maar dan gebeurt er iets geks. Als je het wel kunt betalen en zelfs als je het graag wilt, kan er iets zijn, waardoor je het toch niet doet. Gek dat je het wel graag wilt, maar niet doet. Dat is iets in jou. Herkenbaar? Geld is vaak het grootste obstakel om voluit te leven!

Wil je direct kennismaken en samen bekijken wat ik voor je medewerker en de organisatie kan betekenen?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.

Ervaringen van mijn klanten

Inspirerend, confronterend, interessant, mindblowing, heel toegankelijke kennismaking met Marc en de inzichten die hij kan meegeven, heerlijk aan de slag met je mindset over geld, interactie en mooie uitwisseling van ervaringen met elkaar. Marc stelt zich kwetsbaar op en daarmee voel ik de veiligheid om mezelf te zijn, ik begrijp nu hoe ik in elkaar zit met geld.

Renate

De interactie tijdens het webinar zette me meteen aan het denken. Met de tips die Marc gaf heb ik eindelijk knopen doorgehakt. Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn. De workshop gaf me waardevolle inzichten, o.a. dat de geldmindset die ik van huis uit mee kreeg iets is waar ik trots op mag zijn. Het heeft me gebracht waar ik nu ben

Inge

Niet te geloven, ik ben nu in de vijftig en ik realiseer mij, dat ik vanaf mijn dertigste niet meer echt geleefd heb. Ik wil van betekenis zijn met mijn talent. De reden is dat ik altijd geld als stress ervaar. Wat een eye opener. Dit verandert mijn leven! De overtuigingen die ik over geld heb geleerd kloppen helemaal niet en de pijn die ik met geld heb ervaren is immens. En nu besef ik hoe het komt, dat ik niet bij mezelf kan komen, maar ook niet verder kom in mijn leven. Mijn nieuwe overtuiging wordt: ik mag (geld) ontvangen! En het is een mooi middel nu en hoeft helemaal geen stress te geven….dat jij Marc, deze workshop gratis uit liefde geeft is echt pure liefde voor de mens, mijn grote dank!”

Deze workshop was toen zonder kosten, om iets terug te geven aan de medemens.

Hubert

Hoe is jouw relatie met geld eigenlijk?

Heb je bepaalde overtuigingen, positieve dan wel negatieve ervaringen met geld in je leven ervaren? Of heb je wel eens geld uitgegeven aan dingen, waarvan je achter spijt hebt. Dat gaat over je gedrag met geld. We hebben het over zoals ik het noem je geldmindset.

Waarom de workshop volgen?

• Als je je relatie met geld wilt verbeteren.

• Als je keuzes wilt maken, waar geld en tijd een rol speelt.

• Je hebt behoefte aan een andere kwaliteit van leven.

• Je voelt je ongemakkelijk als het om geldthema’s gaat of je wilt er bewust van worden.

• Je wilt je eigen geldmindset ervaren en mee oefenen, zodat je hem kunt aanpassen indien gewenst naar een meer helpende mindset.

Bouwen aan een organisatie met blije, en gezonde medewerkers.

R

Inzicht in jouw geldmindset door het te ervaren, zodat je er bewuster van wordt.

R

Een gezonde geldmindset, zodat je makkelijker beslissingen kunt nemen.

R

Vrijheid en controle over je eigen leven, zodat je doet wat jij belangrijker vindt.

Ik ben Marc Wilhelmus: life design coach en trainer.

Ik heb veel ervaring en kennis opgedaan in het persoonlijk verder ontwikkelen van mensen. Op het gebied van communicatie, gedrag en geld, maar ook op de drijfveren van iemand. Ik help graag mensen, om te ontdekken wat ze echt belangrijk vinden in

hun leven. Ik geef de benodigde begeleiding, om daar een levensplan voor te maken. En om te zorgen, dat je het daadwerkelijk kan realiseren. Als financieel planner en adviseur heb ik talloze klanten ook financieel verder geholpen. En ook met het ontwikkelen van een gezonde helpende geldmindset.

Wil je de medewerker laten begeleiden, zodat hij sneller herstelt, maar vooral ook duurzaam?

Dan kunnen we tijdens de kennismaking kijken wat de situatie van de medewerker is en welke begeleiding het beste past.