fbpx

Trainingen

Veel problemen en uitdagingen die betrekking hebben op je gevoel van vrijheid of zingeving worden veroorzaakt door (emotionele) blokkades. Wil je moedige stappen zetten in je werk of leven? Ik gids je met gerichte trainingen en coaching.

Webinar Je geld EN je leven

Hoe je een gezonde geldmindset krijgt en het leven kan leiden wat jij belangrijk vindt.

Ik raad je ECHT aan deze workshop te volgen omdat:

Lees meer

Insights Discovery communicatietrainingen

Als je in een team werkt, begint het allemaal met hoe je communiceert en hoe je overkomt op anderen. Tijdens de communicatietraining leert het team van elkaar wat ieders persoonlijke gedragsvoorkeuren zijn door middel van Insights Discovery.

Lees meer

Workshop “Uit je harnas”

Herken je dit ook? Je werkt al een aantal jaren of nog niet eens zo lang en voelt dat je iets anders wilt, maar ja wat? Zit je op de vrije zondag al te stressen over dat je maandag weer “moet”?

Lees meer

Vijfdaagse Leef je leven! training

Het geeft je een compleet nieuwe kijk op je leven. Je maakt een actie- en levensplan passend bij jouw situatie. We kijken ook naar je financiën. Je wordt uitgedaagd om dit trainingsprogramma te doen! 

Lees meer

Insights Deeper Discovery drijfveren training

Een mooi vervolg op de Insights Discovery training. Deze training kan echter ook direct worden gevolgd. Het is niet noodzakelijk om eerst het Insights Discovery programma te volgen.

Lees meer

Locatie

Marc Wilhelmus
Haparandaweg 754
1013 BD Amsterdam
06-538 232 76
info@marcwilhelmus.nl

Share This