Nieuw! De training: Geld en gedrag

Webinar Je Geld en je Leven

Het webinar/de workshop is niet meer beschikbaar. Na vele jaren met plezier dit te hebben gedaan en honderden deelnemers live en online, is het tijd voor  iets nieuws.

In voorjaar 2023 kom ik met een mooie nieuwe training, die helaas niet meer kosteloos is.

-> Wil je al wat meer weten en als eerste meer informatie krijgen over deze mooie training, met een speciaal aanbod qua prijs, neem dan gerust contact op via de contactpagina hier op mijn website.

Als ik nieuws heb, ben jij dan de eerste die de informatie ontvangt en het speciale aanbod.

Marc Wilhelmus, november 2022

 

In productie in voorjaar 2023. Planning maart 2023.

 

Wat is jouw geldmindset?

 

Ik raad je aan om dit kosteloze webinar te volgen, omdat:

N

Je inzicht krijgt in jouw geldmindset. Zodat je weet hoe jij omgaat met geld qua gedrag, ervaringen met geld en geldovertuigingen die je hebt.

N

Je de mogelijkheden en concrete tools krijgt om je geldmindset te veranderen. Zodat je weet wat je kan doen en je kan richten op jouw ideale leven.

N

Je inzicht krijgt en ervaart wat de valkuilen zijn en oplossingen, zodat je de juiste keuzes kan maken. Maar ook bewustwording, waarom je geldmindset zo bepalend is in je leven. En hoe je dit omdraait, zodat jouw leven met wat JIJ belangrijk vindt op nummer 1 komt.

Over Marc en de workshop Je geld en leven.

Geld is het grootste obstakel om voluit te leven! Dat hoor ik vaak en merk ik bij veel clienten. Je komt niet toe aan het leven, wat jij belangrijk vindt, omdat je qua geldmindset vast zit. De regels die jij in je hoofd hebt op basis van jouw overtuigingen, ervaringen met geld en je gedrag, sturen je onbewust aan, totdat je er bewust van wordt.

In deze workshop leer je je ervan bewust te worden, zodat je een keuze hebt en kan doen in jouw leven wat jij graag wilt.

Geld wordt ondersteunend aan je leven in plaats van andersom.

Ik ben gecertificeerd en opgeleid ambachtelijk trainer naast de coaching. Ik heb jarenlang als financieel planner in de bankwereld gewerkt en veel clienten rondom het thema geld mogen begeleiden.

Ik heb deze workshop digitaal al veel gegeven en ook live. Ik sta elke keer versteld wat het thema geld vrijmaakt in dit webinar. Doe mee en ervaar het zelf. En kosteloos, zodat er geen gelddrempel is voor je.

Lees maar over de ervaringen van andere deelnemers. Tot nu toe hebben meer dan 150 mensen de live workshop of  het webinar gevolgd. Als je niet op de  komende datum kan, hou dan deze pagina in de gaten. Elke keer verschijnt de volgende workshop na de huidige.

 

Ervaringen van deelnemers van het webinar Je geld en leven

“Inspirerend, confronterend, interessant, mindblowing, heel toegankelijke kennismaking met Marc en de inzichten die hij kan meegeven, heerlijk aan de slag met je mindset over geld, interactie en mooie uitwisseling van ervaringen met elkaar. Marc stelt zich kwetsbaar op en daarmee voel ik de veiligheid om mezelf te zijn, ik begrijp nu hoe ik in elkaar zit met geld”

Maaike, 32 jaar

“Dank voor het leuke, inspirerende webinar. Persoonlijk en je stelt je kwetsbaar op. Leuk dat iedereen interactief meedoet. Heel verhelderend, interessant. Dat overtuigingen rondom geld er altijd zullen blijven en dat het goed is om je daar bewust van te zijn.

Inge, 54 jaar

“Niet te geloven, ik ben nu vijftig en ik realiseer mij, dat ik vanaf mijn dertigste niet meer echt geleefd heb. Ik wil van betekenis zijn met mijn talent. De reden is dat ik altijd geld als stress ervaar. Wat een eye opener………. mindblowing…… Dit verandert mijn leven. De overtuigingen die ik over geld heb geleerd kloppen helemaal niet en de pijn die ik met geld heb ervaren is immens. En nu besef ik hoe het komt, dat ik niet bij mezelf kan komen, maar ook niet verder kom in mijn leven”

“Mijn nieuwe overtuiging wordt: ik mag (geld) ontvangen! En het is een mooi middel nu en hoeft helemaal geen stress te geven….dat jij Marc, deze workshop uit liefde gratis geeft is echt pure liefde voor de mens, mijn grote dank!”

Herbert, 50 jaar