“Masterclass ‘Geld en je leven’

Word een goede vriend met jouw geld en creëer een leven vol mogelijkheden.

Is het herkenbaar voor je dat je best wel weet wat je zou willen in het leven, maar dat iets je nog tegenhoudt? Misschien weet je nog niet precies wat het is of heb je de vinger al op de zere plek kunnen leggen. De kans is groot dat het met geld te maken heeft. Je loopt tegen praktische obstakels aan (die hypotheek en boodschappen moeten nou eenmaal betaald worden) of misschien heb je wel een hele hoop beperkende overtuigingen over wat wel en niet kan.
Geld is echter vaak wél de sleutel tot voluit leven. Dat hoor ik vaak en merk ik bij veel cliënten. Want hoewel geld niet perse gelukkig maakt, creëert het wel ruimte om tijd te besteden aan wat jou wél gelukkig maakt. Je komt niet toe aan het leven dat jij belangrijk vindt, omdat je vastzit in je geldmindset. De regels die jij in je hoofd hebt op basis van jouw overtuigingen, ervaringen met geld en je gedrag, sturen je onbewust aan.

Want hoe lekker zou het zijn…

  • Als je een leven hebt waarin je kunt kiezen hoe jij je dagen indeelt, op een manier dat bij jou past.
  • Als je tijd kunt doorbrengen met de mensen van wie je het meest houdt
  • Als jij je kunt richten op wat je het liefste doet en ook nog eens genoeg tijd overhoudt om in rust voor jezelf te zorgen?

Zie je al voor je hoe fijn het leven dan zou zijn?

Tijd om te kiezen voor verandering, zodat je bewuste geldkeuzes kunt maken. Zodat geld ondersteunend wordt aan je leven in plaats van andersom.

Wanneer: Op donderdagavond  24 oktober 2024 komt de derde workshop dit jaar om 19:00 tot 21:00 uur.  Reacties tot nu toe: “Inspirerend, confronterend, food for thought, origineel, een andere kijk op geld”. De dag van juni is vol en de eerstvolgende is eind oktober in verband met mijn boek wat uitkomt. Met als speciale verrassing een sneak preview van mijn eerste allernieuwste boek tijdens de training.

EN: Welke geldtype ben je? Je krijgt de geldscan er ook bij! Gloednieuw ontwikkeld samen met 7life in juni 2024.

Investering: € 115,00 (alle bedragen inclusief 21% btw) En inclusief de geldscan met een vragenlijst online vooraf te maken en een overzichtelijk kort rapport.. Geef je alvast op via het contactformulier hieronder.

Voor Early bird inschrijvingen heb ik een korting van 25%! Als je inschrijft voor 1-8-2024. Dus slechts voor € 86,25 (inclusief 21% btw)
Als je inschrijft na 01-08-2024 en voor 15-09-2024, ontvang je een korting van 15% dus slechts voor € 97,75.
Als je inschrijft na 15-09-2024 en voor 01-10-2024, dan ontvang je een korting van 10%. Dus slechts voor € 103,50.
Inschrijven na 1-10-2024: investering: € 115,-.

In de masterclass ‘Geld en je leven’ krijg je essentiële inzichten in jouw geldmindset en geldtype, zodat je vol overtuiging de stap naar een leven vol vrijheid kunt zetten.

Na deze Masterclass…

N

Heb je diepgaand inzicht in jouw unieke geldmindset en -type

N

Ontvang je concrete tools om je geldmindset te veranderen

N

Herken je jouw valkuilen en ken je de oplossingen

N

Maak je bewuste keuzes voor het leven wat voor jou belangrijk is

BONUS:

Tijdelijk ontvang je bij jouw aanmelding een fantastische bonus!

Je krijgt namelijk niet alleen toegang tot de Masterclass, maar ook de toegang tot de vragenlijst de Geldscan om te kijken wat jouw geldtype is, met een overzichtelijk rapport op een A4. Uniek en helemaal nieuw!

En: Je krijgt ook het e-book Geldmindset met vijf essentiële geld vragen die je direct kunt gebruiken om jouw relatie met geld te verbeteren.

In dit e-book krijg je direct meer inzicht in hoe jouw onderbewuste op dit moment meer invloed heeft op jouw rijkdom dan dat jij op dit moment denkt. Je ontdekt hoe je van je worsteling met geld afkomt en een rijk leven krijgt door jouw overtuigingen aan te pakken.

Meer dan 150 deelnemers gingen je al voor!

 

Ervaringen van deelnemers 

“Inspirerend, confronterend, interessant, mindblowing, heel toegankelijke kennismaking met Marc en de inzichten die hij kan meegeven, heerlijk aan de slag met je mindset over geld, interactie en mooie uitwisseling van ervaringen met elkaar. Marc stelt zich kwetsbaar op en daarmee voel ik de veiligheid om mezelf te zijn, ik begrijp nu hoe ik in elkaar zit met geld”

Maaike, 32 jaar

“Dank voor het leuke, inspirerende webinar. Persoonlijk en je stelt je kwetsbaar op. Leuk dat iedereen interactief meedoet. Heel verhelderend, interessant. Dat overtuigingen rondom geld er altijd zullen blijven en dat het goed is om je daar bewust van te zijn.

Inge, 54 jaar

“Niet te geloven, ik ben nu vijftig en ik realiseer mij, dat ik vanaf mijn dertigste niet meer echt geleefd heb. Ik wil van betekenis zijn met mijn talent. De reden is dat ik altijd geld als stress ervaar. Wat een eye opener………. mindblowing…… Dit verandert mijn leven. De overtuigingen die ik over geld heb geleerd kloppen helemaal niet en de pijn die ik met geld heb ervaren is immens. En nu besef ik hoe het komt, dat ik niet bij mezelf kan komen, maar ook niet verder kom in mijn leven.

Ik mag (geld) ontvangen! En het is een mooi middel nu en hoeft helemaal geen stress te geven….dat jij Marc, deze workshop uit liefde gratis geeft is echt pure liefde voor de mens, mijn grote dank!”

Herbert, 50 jaar

Over Marc

Ik ben Marc, woonachtig in Amsterdam en ik ben gecertificeerd trainer en coach. Na jarenlang als financieel planner in de bankwereld gewerkt te hebben en veel cliënten rondom het thema geld te mogen begeleiden, heb ik de workshop ‘Geld en je leven’ ontwikkeld. Ik sta elke keer versteld wat het thema geld vrijmaakt en hoe anders mensen kijken naar geld in relatief korte tijd. In deze masterclass ga ik jou leren hoe je dit ook kunt bereiken.