fbpx

Voor iedereen die het gevoel heeft in een harnas te leven momenteel. Hoe kom je er uit?
Een inspirerende workshop, waarbij ervaren vooral belangrijk is. Welke beschermingsschilden hanteer ik en hoe vind ik mijn “way out”.

Nieuw: De workshop “Uit je harnas”!

Ik heb speciaal deze workshop ontwikkeld. Waarom? Omdat veel mensen momenteel vast zitten in hun huidige baan. Herken je dit ook? Je werkt al een aantal jaren of nog niet eens zo lang en voelt dat je iets anders wilt, maar ja wat? Zit je op de vrije zondag al te stressen over dat je maandag weer “moet”?

Of je zit aan een “gouden ketting” vast? Tsja als ik wegga en iets anders ga doen qua werk, dan verdien ik nooit meer zoveel als nu. Of je hebt de zoveelste re-organisatie overleeft of niet overleeft en nu? Je voelt je gevangen in je eigen gevangenis, terwijl het grote verschil met een echte gevangenis is, dat de deur open staat. Alleen blijf je zitten, hoe kan dat nou?

Ik noem het dus een harnas waarin je jezelf gevangen houdt. Eruitbreken is heel lastig. Daarom heb ik deze workshop ontwikkeld. Want er is een “way out”!

Hoe kom je daar in hemelsnaam uit? Er is een escape route! Namelijk door bij deze workshop te komen om te ervaren dat het kan. Een workshop en geen webinar, omdat je zelf en met anderen kunt ervaren welke harnassen er zijn. En welke beschermingsmechanismen je hanteert om niet te veranderen of iets nieuws aan te gaan. En om te ervaren, dat er een “way out” is. Hoe kan je je harnas afgooien?

Welke beschermingsschilden gebruik ik? Iedereen heeft allerlei beschermingsmechanismen. Inzicht hierin is belangrijk om te ervaren welke jij hanteert. Vaak gebeurt dit onbewust.

Waarom deze workshop volgen?

  1. Als je je uit je harnas wilt bevrijden en wilt weten hoe? Zodat je de sleutel kan vinden om hieruit te komen.
  2. Als je ervaringen en vragen met anderen wilt delen., zodat je inzicht krijgt en leert hoe krachtig kwetsbaarheid is.
  3. Als je wat anders wilten een plan wil maken, zodat je een begin maakt met het verkennen van wat er allemaal mogelijk is. 
  4. Je wilt inzicht opdoen in jezelf rondom dit thema, zodat je keuzes kan maken.
  5. Je wilt een begin maken met een leven zonder harnas, zodat je vrijheid krijgt en je kan doen wat jij belangrijk vindt.

Waarom bij mij deze workshop?

Omdat ik heel graag mensen begeleid, om hier los van te komen. Ik weet wat het kost aan inspanning en frustratie en alle emoties die je kan hebben. Omdat ik er zelf ben geweest en uiteindelijk mijn way out heb gevonden. En wat voor 1!.
Dus voor jou is er ook een way out!

Eigen bijdrage

De investering is € 35,00 (inclusief 21% btw) inclusief koffie en thee en een drankje na afloop. Dit om de drempel zo laag mogelijk te houden EN om een kleine drempel op te werpen om te zien of je bereid bent iets aan te gaan en hiervoor wil investeren in jezelf. Ik investeer graag in mensen die hun way out willen vinden.

Na aanmelding, ontvang je een factuur voor de workshop, zodra de data bekend zijn. Locatie in Amsterdam.


Aanmelden

Meld je hieronder aan voor de workshop “Uit je harnas”: data volgen

Ja, ik wil graag meer informatie over deze training

5 + 11 =

Locatie

Marc Wilhelmus
Haparandaweg 754
1013 BD Amsterdam
06-538 232 76
info@marcwilhelmus.nl

Share This