Over Marc en de begeleiding

Welkom!

Ik zal mezelf voorstellen. Ik ben Marc, woonachtig in Amsterdam en ik begeleid je graag als je stress- en burn-out klachten hebt, naar stressherstel en om bewust keuzes te maken met je werk, loopbaan en leven.

Ook als je je afvraagt wat wil ik nou met mijn werk/loopbaan of leven en je hebt geen stressklachten momenteel, ben je van harte welkom. Ik begeleid je voor koers en richting in je leven met wat jij belangrijk vindt.

Ik ben ervaringsdeskundige en heb zelf meer dan tien jaar geleden zelf een echte burn- out gehad. Ik zat in mijn mid life en wist niet wat ik wilde. Ik werkte te hard in de  bankwereld, als financieel planner en zonder duidelijk doel wat ik zelf wilde. En eigenlijk zonder duidelijk plan. Voordat ik mijn burn-out kreeg, had ik stressklachten, maar ik herkende de symptomen niet. Ik ging door met hard werken en zei geen nee. Ik kende mijn eigen grenzen niet goed. Toen ik uiteindelijk thuis zat, moest ik veel rust nemen van de huisarts, maar zonder hulp en zonder enige plan. En rust nemen was heel moeilijk. Hoe dan dacht ik in het begin.

Tot ik besloot om wat van mijn leven te maken. En ik dacht het maakt niet uit hoe lang het duurt, maar ik zal herstellen en een toekomstplan maken met wat ik wil in mijn leven. Dat was een bewuste keuze. Ik hervond mijn drive en motivatie om uiteindelijk stress en burn-out coach en loopbaan- en life coach te worden. Het is gelukt. En dat geeft me veel energie om te kunnen begeleiden, naar een ontspannen en leuker leven zonder teveel stress. Ook voor jou is dat mogelijk!

Volg mij op Social Media:

Helaas duurde mijn herstel langer dan normaal, omdat ik geen goede hulp heb gevraagd en gekregen. Ik wist immers niet goed wat ik had. Ik help nu cliënten vaak in een vroeger stadium, zodat de meeste cliënten en jij wellicht ook op tijd bent met het herstel van je stressklachten.  Het is belangrijk, dat je bij stressklachten op tijd begeleid wordt, juist door een ervaren stress en burn-out coach.

Ik geef je duidelijkheid over je klachten en we maken samen een helder persoonlijk herstelplan.

Typisch Marc: empathisch, sociaal, rustig, open, enthousiast en direct en concreet met een gezonde dosis humor om ook te kunnen relativeren. Dat helpt vaak.

Mijn kernwaarden:  Oprechtheid, vertrouwen,  inspiratie, integriteit.

Gevolgde opleidingen

Een greep uit mijn relevante opleidingen

Gecertificeerd coach en trainer

Ik heb een tweejarige ambachtelijke HBO+ opleiding gevolgd als trainer en coach bij  de Trainersacademie. Ik ben bij de NFG gecertificeerd als universitair coach.

Sinds januari 2023 aangesloten bij de NOBCO als coach. (Nederlandse orde van beroepscoaches)

Gecertificeerd Stress en burn-out coach en partner bij CSR Centrum

Een post HBO opleiding als stress en burn-out coach met jaarlijkse bijscholing en gebruik van de unieke CSR methode. (Chronische Stress Reversal)

Master of lifeplanning

Ik ben master of life planning en gecertificeerd life planner (RLP®)  Zodat ik je optimaal kan begeleiden bij je loopbaan en leven. Ik volg jaarlijks bijscholing voor deze opleiding.

ACT coach

Een post HBO opleiding voor Acceptance en Commitment Therapy/training en coaching (ACT) Stresswise Academy. Docent in opleiding.

Uniek aan mijn begeleiding

Z

Geen wachtlijst en snelle start

Ik zorg hiervoor, zodat jij direct aan de slag kunt en je niet hoeft te wachten.

Z

Gouden combinatie stressherstel en loopbaan/life coaching

De meeste stress- en burn-out cliënten willen wat anders in hun leven en loopbaan na herstel. Een logische stap na herstel van je klachten. Ik kan je bij beiden begeleiden.

Z

Meten = weten, meting van de ernst van je klachten

Dat zeggen ze wel eens in de wetenschap. De ernst van de stress en bijkomende klachten meten we. Zodat je exact krijgt wat jij nodig hebt om jouw klachten te kunnen verhelpen.

Z

Sneller fysiek herstel

Uniek 3 fasen herstel model. Afhankelijk van je klachten, is het herstel in te schatten. Meestal duurt herstel minimaal drie maanden, of langer bij serieuzere klachten. Sneller herstel, omdat je direct aan de slag gaat. De eerste fase is zo belangrijk. Dan versnelt dat vaak de rest van het traject.

Z

Uniek: We kijken als je dat wilt, ook naar jouw relatie met geld

Geld is vaak een obstakel om voluit te leven en kan veel stress geven. Je wordt je meer bewust, zodat geld ondersteunend is in je leven en geen doel. Ik heb jarenlange ervaring in de bankwereld opgedaan en kan die kennis voor jou inzetten voor dit thema.

Z

Een duidelijk proces met een concreet plan

Zowel bij stressherstel als voor je loopbaan en leven met de juiste bewezen methoden die ik gebruik. Kwaliteit  staat voorop.

Unieke eigenschappen Marc

Z

Empathisch vermogen

Ik kan goed aanvoelen wat  je nodig hebt wat snel een vertrouwensband creëert. Ik stel vragen, kan goed op verschillende levels luisteren, zodat jij optimaal wordt begeleid.

Ik ben ervaringsdeskundige en heb al veel ervaring in het begeleiden met burn-out of stressklachten naar stressherstel en bij loopbaan- en life coaching.

Z

Zelf een burn-out ervaren  

Ik heb zelf meer dan tien jaar geleden een burn-out gehad. Ik kan daardoor goed aanvoelen waar je staat. Ik heb toen weinig hulp gekregen en gevraagd. Vooral in het begin had ik geen idee wat ik moest doen. Wat heb ik en hoe kom ik hier van af? Als er toen een stress/burn-out coach was geweest, was ik veel sneller hersteld. Daarom ben ik erg gemotiveerd om je te helpen.

Z

Mijn enthousiasme

Stressherstel en keuzes maken met je loopbaan is soms lastig, maar ik zorg ervoor met mijn enthousiasme dat je erin gelooft en vooral beter wil worden, omdat je ook perspectief krijgt. Je leert bewust keuzes te maken. Geloof me dat dat werkt. Lees de reviews van mijn cliënten maar. En je bent niet alleen, we doen het samen!

Z

Specialist

Ik werk als zzp partner en gecertificeerd stress en burn-out coach samen met CSR Centrum voor stress en burn-out. Zodat je professioneel en met de juiste tools wordt begeleid. Daarnaast ben ik Master of lifeplanning en gecertificeerd life planner om je ook bij je loopbaan en levenskeuzes goed te kunnen begeleiden met de juiste methodiek.

Hoe cliënten mijn begeleiding ervaren

Uitstekende ervaring met de loopbaancoaching van Marc! Marc weet je op een hele fijne manier te helpen om erachter te komen wat je graag wilt doen, in plaats van wat je al tijden doet. Fijne combinatie tussen tests en een persoonlijke analyse samen met Marc. Een aanrader!

Tom

Beleidsadviseur politieke partij, 34 jaar

Ik had een lifecoaching pakket. Ik vond het fijn om zo een jaar met je te reizen. Onze gesprekken hebben me mede geleid tot waar ik nu sta. Aan het begin van een prachtige carriere en ik zie me zelf daarin als krachtige motor.

Sharon Kamp

Onderneemster, loopbaanadviseur, coach, 45 jaar

Wat levert begeleiding jou op?

R

Meer regie, koers en richting in je leven en loopbaan

Zodat je bewust keuzes maakt, met waar jij naar toe wilt in leven en werk!

R

Beter voor jezelf zorgen met minder stress!

Zodat je een meer ontspannen leven kan ervaren en meer kan genieten.

R

Meer energie, plezier, vrijheid en inspiratie in jouw leven!

Zodat je vitaal en gezond in het leven staat met een leven wat je leuk vindt en plezier aan beleeft.

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?


Zodat je de juiste begeleiding krijgt na het kennismakingsgesprek.